perjantai 5. kesäkuuta 2015

Käsityökorttelissa

Ensimmäinen aurinkoinen, mutta tuulinen päivä Käsityökorttelissa takana. Tasaista kuhinaa riitti pitkälle iltapäivään ja varmasti monipuolisesta tarjonnasta löytyi jokaiselle jotakin.

 Rusettipinnit ja -ponnarit oli minun tämän päivän hittituote, ja tiedänkin mitä on edessä tälle illalle. Varasto hupeni hyvin tyhjiin, joten kiireesti tekemään lisää tuotteita huomiselle.


 Cupcake-pupuja pitkästä aikaa! Näitä on kyllä ollut ikävä ja nyt ovatkin tulossa pysyvästi valikoimaan. Päivittelen uudet Käsityökorttelia varten valmistetut tuotteet huomisen jälkeen facebookkiin, sillä valikoima tulee pysyvästi laajentumaan.

 Kiitos myyntiapuna olleen äitini minulla oli mahdollisuus kierrellä myös muiden kojuilla ja toki piti käydä kuvaamaassa Iloisen Kettuliinin vaatteet. Uusi Ilves-väri on aika herkku, ehkä pojille syksyksi uudet paidat tästä?


 Handmade by Heinin tuotteita olen ihastellut jo facebookissa ja osasto olikin ihanan värikäs sekä todella houkutteleva!


Näpertelytaivas ihastutti ihanilla virkatuilla pehmoilla, kuka voisi vastustaa pitkäkorvaista pupua tai leikkisää käärmettä!


Meidät ja monet muut löydät Oulun Kauppatorilta vielä huomenna, tulehan moikkaamaan!

6 kommenttia:

 1. Taidanpa tietää mitä tilaan, kunhan sä toivut tästä rutistuksesta. Mulla on pitkästä aikaa tarpeeksi pitkät hiukset ponnarille ja rakastan rusetteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiset tilaustyöt on jo tehty ja lähetetty, joten tilausta tulemaan vain :)

   Poista
 2. Ihanuuksia kerrakseen! Kiva, että Oulussakin laitetaan tällainen tapahtuma pystyyn. Ei tämä niin " paska kaupunki" olekaan, kun moni väittää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole, ja meillä oli kyllä tosi kiva tapahtuma. Ensi vuonna ehdottomasti uudelleen!

   Poista
 3. Voi harmi kun en päässyt! :( nyyh!

  VastaaPoista