lauantai 30. toukokuuta 2015

Kukka- ja Eläinpuisto Escurial

Lämmin sää on hellinyt valmistuneita ja loman aloittaneita, onnea teille jokaiselle! Koska meidän perheellä ei juhlia tänä vuonna ollut, suuntasimme Kukka- ja Eläinpuisto Escurialiin ensimmäistä kertaa. Paikasta olin kuullut aiemmin paljon hyvää mutta silti se yllätti. Onneksi olimme varautuneet eväiden kera, sillä aika vierähti hyvin nopeasti ja houkuttelevia ruokailupaikkoja oli useita. Lämmintä oli kuin kesällä mutta vielä puuttuivat hyttyset ja sääsket, ihan loistavaa! Lapset oli huomioitu todella hyvin ja löytyi niin trampoliini, leikkimökki, pallomeri kuin hiekkalaatikkokin. Me menemme ehdottomasti uudelleen vielä tälle kesälle ja suosittelen käyntiä lämpimästi muillekin.

 Puistosta löytyi kekseliäitä tsi-ideoita ja tämä peräkärrystä tehty silta oli kyllä aika hauska. Vesi oli yksi lasten lempijutuista, sillä veden ja pikkukivien yhdistelmä tuntuu olevan hyvin vastustamaton.

Jännityksellä seuraan päivittäin 10 päivän sääennustetta, toivokaahan tekin, että ensi viikonloppuna saadaan nauttia auringosta Käsityökorttelissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti