maanantai 11. toukokuuta 2015

Ruusuja hyllylle

 
Loma mummolassa on ohi ja olipa taas kiva tulla kotiin. Äitienpäivänä käytiin kuitenkin vielä mummolassa lintuja etsimässä ja testaamassa kuinka hyvin goretex-lenkkarit pitää vettä... Enpä olisi uskonut, että kuivin sukin tuolta reissulta pois päästään, niin tehokas tutka kuopuksella oli vesilammikoihin.

Uudet ostokset saivat aikaan sen, että laukut oli purettu ihan ennätysajassa, jotta pääsi mahdollisimman äkkiä laittamaan uusia tavaroita esille. Olin jopa niin näppäränä, että laitoin tavarat paikoilleen pyyhkien samalla pölyt. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja onhan se kivempi sommitella kun ei tarvi pölypalloja siirrellä mukana.

Sisustus Country Heartissa ihastuin Greengaten ruusukuosisiin astioihin ja kun ne vielä puoleen hintaan sai, piti ne kahdessa erässä käydä sieltä hakemassa. Nyt on pieni kokoelman alku ja näitä voisi sitten pikkuhiljaa keräillä lisää. Esikoinen kulhon nähdessään haki heti juhlalusikan esille ja ilmoitti alkavansa syömään, ilmeisesti hänen mielestään Greengaten kulhosta ei hackmannilla syödä... Peltipurkit ovat myös samalta ostosreissulta ja samassa kuosissa on kyllä muutakin vielä sarjaan hankittava. Aivan täydelliset värit ja vielä pitsikuosin kera!

Tunnissa olin pyöräyttänyt kaikki olohuoneen tasot uusiksi, vaihdellut järjestyksiä ja ehtinyt suunnitella sata muutakin muutosta. Loma tekee hyvää, myös sisustukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti