sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappua ja vinkki äitienpäiväksi


Näin sateisena päivänä on hyvä muistella vielä hetki vappua. Vappu alkoi aurinkoisena ja päättyi kotiin palatessa kaatosateeseen, joten voisi sanoa ilman suosineen meidän vappujuhlintaa tänä vuonna. Monen muun oululaisen tavoin suuntasimme vapputorille aloittamaan jätskikauden ja olihan se ulkona syötynä erityisen hyvää! Lapset kulkivat mukana kantorepuissa, mikä osoittautui fiksuksi valinnaksi sillä tuplarattaiden kanssa olisi eteneminen ollut todella hidasta siinä väkimäärässä.

 
Vau miten paljon moottoripyöriä ihasteli esikoinen kunnes meteli kävi liian kovaksi. Hän sai myös elämänsä suurimman tikkarin torilta ja näytti olevan hyvää, loppuun asti ei kyllä (onneksi) jaksanut syödä.

Meidän kevät näyttää kulkevan sairastelua kotona- lomalla- sairastelua kotona -teemalla, mutta onneksi nyt ollaan taas siinä kivemmassa lomamoodissa. Useampi silmäpari katsomassa lasten perään tarkoittaa myös sitä, että virkkaustahti on ollut tänäänkin huomattavasti normaalia tehokkaampaa. Äitienpäiväksi lahjaa hakevien kannattaakin pitää fb-sivujeni myytävien korujen sivuja tarkasti silmällä, sillä huomenna sinne on tulossa lisää koruja. Postitus onnistuu äitienpäiväksi ja nopeimmille ehdin tehdä myös tilauskorut toiveiden mukaan. Mallit ja hinnat löydät Korupuodista.

Jellystonen koruarvonta on edelleen käynnissä ja vielä ehdit hyvin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti