tiistai 26. toukokuuta 2015

Iltapäivä Kodin1 vieraana

Lauantaina vietin kivan iltapäivän pitkästä aikaa Sisustus- ja Lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaan-bloggaajien kanssa Kodin1:ssa tutustumassa Annon uutuuksiin. Pääsen aivan liian harvoin tapaamisiin mukaan, sillä omat mummolavierailumme osuvat kummallisesti aina yksiin sisustustreffien kanssa. Nytkin meidän piti olla siellä, mutta onnekseni vadelmatarhan avajaiset muuttivat omat suunnitelmani sillä myrskyisässä torniossa olisi markkinat jääneet väliin.

 Iltapäivä alkoi Cafe Provencen valmistamilla herkuilla, ja olipa muuten hyviä! Täytyy käydä joskus paikan päällä tutustumassa valikoimaan.

 Nämä matot aiheuttivat ihastuksen huokauksia muissakin kuin minussa. Idea olisi toteutettavissa myös itse, voisi yhdistää esim. kalalankaa ja kudetta/paksua juuttinarua/revittyä trikoota/yms. Lisätään listaan "kun aikaa on ja sopiva inspiraatio iskee".

 Miten kivoja lamppuja ja varsinkin näin yhdisteltynä useampia erilaisia sekaisin saa kivan tunnelman. Voi miksei meillä ole ikkunavaloille pistoketta!

 Keisarinnani voisi joskus haluta ystävän muista saman sarjan tuotteista, mustat kynttilänjalatkin olivat todella upeita! Toisivat aika kivaa särmää muuten niin vaaleaan ja hempeään sisustukseen.


Oma sisustukseni näyttää tällä hetkellä tältä, joka ainoa taso on täynnä keskeneräisiä käsitöitä ja lankakeriä. Kuvassa hylly on vielä siisti, nyt tilanne on paljon pahempi... Mutta kaikelle tälle on syynsä ja siitä lisää huomenna!

1 kommentti:

  1. Annon matto on kyllä ihana. Muutoinkin Annolla on hyvät mallistot ja tuotteet laadukkaita. Tykkään!

    VastaaPoista