sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pinkki nuken koppa

Ystäväni lapsi vietti lauantaina syntymäpäiväjuhliaan ja halusin ehdottomasti tehdä hänelle jotain itse. Tätä Paapon nuken koppaa ihastelin heti sen julkaisun jälkeen, mutta omille lapsille sitä ei kannattaisi tehdä. Autoleikit on nyt todella in ja autojen säilytykseen ei tällaista koppaa tarvita. Kolmevuotiaalle nukkeja ja nalleja hoitavalle tytölle tämä sopisi paljon paremmin ja äidiltään kyselinkin väritoiveita. Niinpä pikainen tilaus Paapolle, sillä halusin tehdä tämän ihan ohjeen mukaan ja se olisi aina helpointa ohjeen mukaisella kuteella. Esteri-ontelokudetta en ole aiemmin kokeillut mutta tykästyin siihen. Kuutosen koukulla todella tiukkaa tehdä, mutta kopasta piti tulla napakka. Maton tekisin vähän isommalla koukulla. No, ihan ohjeen mukaan en saanut tätä tehtyä hyvästä yrityksestä huolimatta... Olen kai liian tottunut tekemään englannin kielisistä kun suomenkielisen ohjeen lukeminen ja varsinkin se luetun ymmärtäminen teki todella tiukkaa. Mutta koppa siitä silti tuli ja pääsi heti käyttöön, joten oletan olleen mieleinen.Koppa kaipasi pientä peittoa ja kun pipoprojektista jäi Pupu Tupunaa ylimääräinen pieni pala, ompelin palasta pikkupeiton. Tein peitosta sen verran reilun, että se olisi käyttökelpoinen myös nuken vaunuissa, joissa koppaosa on varmasti hieman isompi kuin tässä kopassa.

 Koppa oli yllättävänkin nopea tehdä ja todella koukuttava projekti jälleen kerran. Näitä voisi ehdottomasti tehdä lisää, mutta valitettavasti sopivaa kohdetta ei ole mielessä. Kudetta jäi sen verran yli, että pinkki kori siitä vielä varmasti tulee. Tilasin samalla tilauksella myös turkoosia Esteriä ja siitä suunnittelin tekeväni ison korin olohuoneeseen tai maton pikkuvessaan. Verraten aiemmin käyttämääni Eko-ontelokuteeseen lopputuloksesta tulee selkeästi napakampi ja kovempi, mikä on suuri plussa tällaisissa projekteissa. Minulla on ollut suunnitteilla tehdä iso kori polttopuille ja ehkä hankinkin siihen Esteriä sen sijaan, että alkaisin käyttämään jotain kovikelankaa mukana.

Äitienpäivätunnelmiin palataan toivottavasti huomenna, kun hukkapiiloon hävinnyt kameran siirtokaapeli löytyy...

4 kommenttia:

 1. Ihana. Tämmöset täytyy ehottomasti tehä omille tytöille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, oli kyllä tosi kiva ja nopea tehdä. Voi kutsua välityöksi ;)

   Poista
 2. Ihana! Siis saako tuolta Paapolta tilata tämän ohjeet?
  -Niina H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on ilmainen ja löytyy tuolta laittamastani linkistä mutta tässä suora linkki vielä http://paapoputiikki.blogspot.fi/2015/02/virkkaa-ihana-nuken-koppa.html

   Poista