lauantai 2. toukokuuta 2015

Myyntipaikan etsintää

Jos korujen myyntipaikan löytäminen netistä olisi minulle yhtä helppoa kuin korujen tekeminen, saisitte jo nauttia verkkokaupan eduista. Mutta ei, täällä minä taas pähkäilen ja vertailen eri mahdollisuuksia sen sijaan, että virkkaisin niitä tuotteita myyntiin... Kun löytää sopivan hinnan tuotemäärineen ja ominaisuuksineen, ei ulkoasua voikaan muokata. Ilmaisia ei olekaan, niissä löytää heti suuria puutteita vaikka oma myyntikin olisi pientä. Ja sitten se, että kotimainen vai ulkomainen palveluntarjoaja ja haluaako myydä kotimaassa suomen kielellä vai kenties englanniksi potentiaalisen asiakaskunnan laajentuessa heti valtavasti. Karkottaako englannin kieli kotimaisen asiakkaan?

Verkkoputiikin lisäksi koruja on tulossa jälleenmyyntiin kivijalkakauppaan, mutta siitä en voi vielä paljastaa enempää... Lupaan kyllä kertoa heti, kun asia virallisesti julkistetaan.

Onko Etsy sinulle tuttu paikka tai onko sinulla kokemuksia muista verkkokauppamahdollisuuksista? Olen pelkkänä korvana kuuntelemassa!

2 kommenttia:

  1. Tuota kieliasiaa mietin itse blogin kanssa: jos kirjoittaa suomeksi, on potentiaalinen lukijakunta aika pieni - mutta karkottaako suomalaisen lukijan jos kirjoittaa englanniksi? Päädyin englantiin, mutta oliko oikea ratkaisu?! http://birkenwasser.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Minulla on nettikaupan perustaminen myös mietinnässä. Hankalaa on.

    VastaaPoista