maanantai 8. kesäkuuta 2015

Paluu korttelin jälkeiseen arkeen

Paluu Käsityökorttelin jälkeiseen arkeen oli hyvä aloittaa siivoamalla, varsinkin kun tarjolla oli apukäsiä sekä siivoukseen että sen aikaiseen lasten vahtimiseen. Siivouksen myötä oli myös kiva saada esille vihdoin oma cupcake-pupuni, joka sopii kyllä niin tyyliltään kuin väreiltään täydellisesti meille. Joulumessuilta asti harmittelin, kun en itselleni pupua tehnyt, mutta ehkä tällaisen puolen vuoden odottelun jälkeen se on entistäkin ihanampi ja suloisempi.


 Orkideani on ollut hyvävointinen jo puolitoista kuukautta, tästä olen ehdottoman ylpeä! Olen oikeasti jopa muistanut uittaa sitä viikottain, mikä on viime aikojen härdellissä ollut hyvä saavutus. Hupparipupu on jäänyt pysyäkseen pöydälle kaveriksi, eivätkä lapsetkaan sitä enää pois kuljeta. Pikkuhiljaa näitä alkaa valmistua myös varastoon myyntiä varten aina tilaustöiden tauoilla. Tilauksia otan kuitenkin vastaan, ja kuten korujakin puput valmistuvat myös toiveväreillä tottakai!

Keittiökin sai siivouksessa pienen pisaran kesää Greengaten perhoskuvioisen koriliinan myötä. Kori löytyi sopivasti jemmakätköistä ja on juuri sopivan kokoinen leipäkoriksi. Joskus hamstraus onkin ehkä hyvästä vaikkei aina juuri sillä hetkellä sopivaa käyttöä olisikaan. Tämäkin kori on tainnut olla viimeksi käytössä pari vuotta sitten edellisessä asunnossa...

2 kommenttia: