tiistai 30. kesäkuuta 2015

Virkattu ballerina hiiri

Sain eräänä päivänä kysymyksen tekisinkö tilauksesta virkatun ballerina hiiren. Hetken mietittyäni päätin tarttua haasteeseen löydettyäni Lilleliisin ohjeen. Ohje on todella helppolukuinen ja selkeä, kielenä englanti. Hiiren teko kuitenkin tyssäsi kun lanka loppui harmittavasti kesken ja nyt odottelen lankatilausta saapuvaksi. Päätinkin kokeilla tehdä odotellessa testiversion, niin koukuttava tämä ohje oli! Hiiren lankana on amigurumi-suosikkini Novitan Miami ja koukun kokona 2,5mm. Harmaata lankaa kului hieman reilu kerä ja mintunvihreää sekä valkoista kului vajaat kerät.Hiirellä on turvasilmät, kuten aina tekemissäni virkatuissa pehmoissa. Noudatin muuten ohjetta, mutta rusetin tein "omalla mallillani", jotta hiirellä olisi se pieni ripaus minulle ominaista mukana.


Hiirellä on korkeutta korvista jalanpohjiin n. 33cm, joten se on mukavan kokoinen halittava tai kaunis koriste. Hiirineiti kaipaisi uutta kotia ja sen hinta on 35€ + postikulut. Kyselyt ensisijaisesti sähköpostilla omenapuunvarjossa@gmail.com

3 kommenttia:

  1. Voi apua kuinka ihana! Sopis täydellisesti tuollainen hiirulainen tyttöjen hyllyn kulmalle kattelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä hiiri on varattu, mutta laita viestiä, jos oma kotikolo teillä olisi hiirelle tarjota. Näitä varmasti tulee tehtyä vielä lisää :)

      Poista