maanantai 11. elokuuta 2014

Tula Golden Slumbers

 
Eilen illalla testiin pääsi Tulan liinoista Golden Slumbers, joka on 80% puuvillaa ja 20% pellavaa. Ennakko-odotukset pellavaliinasta perusrepussa olivat hieman jännittyneet, koska yleensä pellava alkaa saman tien porautumaan hartioihin. Mutta täytyy kyllä sanoa, että kannatti kokeilla ja todeta olevansa väärässä! Liina oli itseasiassa aika mukava eikä vajaan puolen tunnin kantamisella tuntunut missään kipua, ehdottomasti kivoimpia pellavaliinoja mitä mulla on käynyt.

Yltää, yltää kun oikein yrittää mutta peppupussi ei karkaa! Liina ei ole liukas vaikka kuvio on aika sileä ja liinassa on pellavalle ihanaa kiiltoa. Näppituntuma liinasta on pehmoinen ja aika letkeä, tosin tämä on jo monella testaajalla kiertänyt ennen minulle tuloa, joten ihan uuden liinan jäykkyyttä tässä ei varmasti ole enää jäljellä. Liina tuntuu tukevalle ja tykkään paksuudesta kovasti. Sopii vauvasta taaperoon, ehdottomasti potentiaalia, jos haluaa hankkia yhden liinan koko kantoajalle (tähän kategoriaan lukisin kyllä kaikki kolme minulla käymässä olevaa Tulan liinaa.)

Kun esikoinen huomasi, että omenoihinhan yltää liinassa/sylissä, niin piti hänenkin toki päästä yksi omena puusta nappaamaan. Nämä on niitä "ilman liinaa ei onnistuisi"-tilanteita, oman vuoron odottaminen kun ei meillä vielä ole se vahvin laji...

Slumbers pääsi myös iltanutukselle, mutta olalle solmitussa kietaisuristissä liina alkoikin sitten osoittamaan niitä pellavan huonoja piirteitä minulle ja tuttu lapaluiden välinen kipu alkoi. Ei tosin pahana, huomasi kyllä ettei liina ole 50% pellava, joka olisi porautunut sekä lapaluihin että hartioihin. Mutta tulipa taas todettua, ettei kuopus tykkää pellavaliinoista! Yleensä hän nukahtaa alle 10minuutissa rauhallisesti, mutta nyt nukutustilanne oli yhtä taistelua ja jouduin vaihtamaan toiseen kantovälineeseen kesken nukutuksen. Sama on tapahtunut niin monta kertaa pellavaliinojen kanssa, ettei kyseessä voi olla enää sattuma.

Kuosikuvaa iltavarjoissa. Tässä liinasta tulee jotenkin mieleen suomalainen vilja, tähkät jotka heiluvat tuulessa auringon laskiessa. Kokonaisuutena liina oli pellavaa vierastavalle positiivinen yllätys ja tykästyin jopa väriinkin, ihanan kesäinen ja oikeanlaisiin vaatteisiin yhdistettynä aika pirteä vaihtoehto. Kuvissa oleva kukkafroteepaita on muuten kirppislöytö, minulle hyvin epätyypillinen ja värikäs mutta jotenkin ihastuin siihen heti sen nähdessäni. Kun koko sopi ja hinta oli hyvin edullinen, eihän sitä voinut jättää muille löydettäväksi. Kerrankin satuin oikeaan aikaan paikalle, kun myyjä tuli pöytäänsä täyttämään ja ostin kerralla kolme minulle kivointa vaatetta häneltä melkein suoraan pussista! Kiitokset vain sinulle, jos tämän satut näkemään!

Jos liinaan ihastuit, niin suuntaapa ostoksille Ipanaiselle, josta Golden Slumbers löytyy vielä kirjoitushetkellä varastosta! Näitä ei taida muualta maailmalla saadakaan tällä hetkellä, joten ole nopea ennen kuin ulkomaan mammat hoksaavat liinat! (ei kytkyä tai yhteistyötä, vain tyytyväinen asiakas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti