lauantai 30. elokuuta 2014

Siivouspäivän viettoa ja jotain aivan uutta!

Tänään on vietetty ympäri Suomea Siivouspäivää ja mekin kävimme kurkkaamassa tarjontaa. Valitettavasti sitä toivottua pikkupyörää ei löytynyt mutta lasten mielestä leikkipuisto taisikin olla kivoin osa reissua. Kuten kuvasta näkyy, niin kuopus tekee tällä hetkellä hammasta ja mieliala on ollut sen mukainen. Mikseivät ne hampaat voisi tulla vähän kivuttomammin suuhun, kyselee meidän perhe!

Leikkipuistosta lähtiessä esikoinen näytti selässäni tyhjänä olevaa kantoreppua kuopuksen kirmatessa vielä pitkin leikkipuistoa, että hän haluaa tulla kyytiin. En muista milloin hän olisi viimeksi halunnut itse tulla kyytiin, joten mitä tästä opimme: Aina kannattaa pitää sopiva kantoväline mukana jokaiselle mukana olevalle lapselle! Niinpä kotimatkalla autoon selkäkyydissä keikkui esikoinen ja onhan se kyllä niin ihanaa höpötellä ja ihmetellä matkalla näkyviä juttuja lapsen kanssa, joka on hyvin puhe-etäisyydellä. Puistossa hänen mielestään kivointa ovat kivet ja kesyt sorsat, ja niitähän riitti ihmeteltäväksi vielä näinkin viileänä päivänä.


Tarkkasilmäiset ehkä huomasivatkin, että blogin yläreunaan on ilmestynyt jotain uutta... Pieni unelma, oma korupuoti on nyt auki ja valmiina toteuttamaan koruja myös toiveiden mukaan. Avajaisarvontaakin on luvassa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

2 kommenttia: