maanantai 1. syyskuuta 2014

Merkkiuskollinen ostoksilla

 
Vietettiin tänään miehen kanssa laatuaikaa kahden kesken mummin ja ukien toimiessa lastenvahtina, ja minnekäs muualle olisimme suunnistaneet kuin kirpparille (ja viikon ruokaostoksille). Yleensä lasten kanssa kierrokset ovat todella nopeita, joka pöydän tutkiminen monisatapöytäisellä kirppareilla ei kuulu lasten suosikkiharrastuksiin... Minun keskittyessä vaatteiden etsintään, mies etsi leluja. Ja mitä hän löysikään! Fisher-Pricen Little People-sarjaan parkkitalo sekä paloasema, hintaa yhteensä 10€! Lasten ilmeet olivat näkemisen arvoiset nämä nähdessään, leikki oli samantien käynnissä.

Olemme keränneet kyseistä sarjaa kirppareilta aktiivisesti n. kuukauden verran ja leikkikokoelma alkaa olla jo aika komea. Hahmoja ja eläimiäkin löytyy korillinen, ripoteltuna pitkin asuntoa tottakai... Takana oleva lentokenttä on joululahja ja edessä oleva pieni traktori peräkärryineen alelöytö, muuten kaikki on kirppareilta löydettyjä. Maatila löytyi edellisessä reissulla, ja pienen puhdistuksen jälkeen se on kuin uusi! Minun unelmani olisi löytää sarjaan kuuluva keltainen koulubussi, mutta eiköhän sekin vielä vastaan tule. Olen tykännyt tästä sarjasta jo pitkään ja nyt on ihana kerätä sitä omille lapsille. Ja vielä kivempaa on kerätä sarjaa kirppareilta, jolloin jokainen uusi osa sarjaan tuntuu todelliselle löydölle. Maatila on ostamistamme sarjan kallein osa 10€, muuten kaikki ovat olleet max. 6€/kpl. Näille olisi kiva keksiä joku oma leikkipaikka, oikea Little People-kylä!

Me&I:n vaatteista olen tykännyt, mutta normaalihintaisena en ole niitä raskinut ostaa koskaan. Nämä löytyivät tänään kirpparilta. Pinkki pupupaita on ystävän tytölle, vihreä pitkähihainen ja traktoripaita kuopukselle ja bussipaita esikoiselle. Kaikki todella hyväkuntoisia ja kuoseiltaan niin lasten suosikkeja! Ja hinnaltaan kaikki yhteensä yhden normaalihintaisen t-paidan verran, ei voi olla kuin tyytyväinen aamuiseen kierrokseen.

Kerätäänkö teillä jotain lasten leikkisarjaa?

1 kommentti:

  1. Löysin facen kirppikseltä tohon sarjaan sellasen maton! Siinä on paikat mihin laittaa esim palokunta ym. Menee tiet maatilalle ym.. Se vois olla teille kiva! En tiiä mistä löytyy muualta kuin ettimällä kirpuilta.. Kirppikseltä löysin sen bussinkin sekä paloauton ym

    VastaaPoista