sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Tilaustöitä ja uusia malleja koruille


Tilaustöitä ja uutta kevyttä kukkakorumallia, niin ihania ja erilaisia väriyhdistelmiä. Kukkakoru on selkeästi suosituin malli tällä hetkellä ja se on myös oma suosikkini.

Ystäväpiiriin syntyneen tyttövauvan inspiroimana syntyi uusi korumalli, jossa on tuttu kukkarengas, jota reunustavat pienet puiset helmet. Kevyempi, hempeämpi malli pitsimäisillä väreillä sopii kauniisti myös maalaisromanttisen ystävälle. Luonnonvalkoinen koru jää omaan käyttöön, vaaleanpuna-luonnonvalkea pääsee korupuodin puolelle etsimään uutta kotiaan.

Ja ei kahta ilman kolmatta, kimppaan liittyi vielä oranssi-luonnonvalkoinen versio, joka tuo mieleeni aivan hillan kukan.

Joskus joku yksinkertainen asia odottelee tovin koukulle pääsyään, tämä rengasmalli odotteli tilaustöistä taukoa päästäkseen tekemään ensiesiintymisensä. Virkatut puuhelmet kera päällystämättömän puurenkaan, tällainen kaunokainen piiloutuu virkatun kukan alle. Kaunis sellaisenaankin, ei kaipaa piilottelua!

Minusta on ihanaa, kun tilaatte juuri omaan makuunne sopivia koruja ja toivotte omia malleja toteutettavaksi. Oikeassa reunassa niistä yksi, jossa sekoiteltu kolmen helmen korun mallia sekä tehty pelkistetty päällystetty rengas. Rakastan tuota syklaamin sävyä, niin upean hehkuva!

Nyt taas tilaustöiden pariin, jotta korut pääsevät mahdollisimman pian uusille omistajilleen!

8 kommenttia:

 1. Nää on niin ihania, et huolisin vaikka nuo kaikki itselleni! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, et sulla on alkanu tuleen tilauksia.Onhan noi vaan niin ihania. Mistä sie noita puisia helmiä ja renkaita ruukaat ostaa?

  VastaaPoista
 3. Helmet tilaan aina helmikauppa.comista ja puurenkaat tilasin jenkeistä, kun en euroopasta sopivia löytänyt.

  VastaaPoista
 4. Nuo korut ovat tosi kauniita. Olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi ja odottelen milloin kehittelyn tuloksena syntyisi lintukoru, sitten on pakko piipahtaa korupuotiin ja tilata sellainen itselle. Kaipaan turvallista korua arkeen ja liinailuun ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annamaria! Täytyypä pistää lintuaihe kokeiluun kun ehdin, yksi idea tuli heti mieleen... :) Jos sulla on joku ihana visio mielessä, niin saa kertoa!

   Poista
 5. Voisi ollakin! Laitan luonnospiirroksen sähköpostilla ☺

  VastaaPoista