torstai 18. syyskuuta 2014

Ostosterapiaa

Täytyy myöntää, koko päivän kestävä shoppailu on rankkaa ja mieli tekisi ottaa samanlainen riippukeinu käyttöön kuin esikoisella oli keväällä. Oululaisilta ei varmaan ole jäänyt huomaamatta, että Zeppeliinissä alkoi tänään loppuviikon kestävä hintamyrsky. Polarn O. Pyretin ja Metsolan tarjoukset on aina tarkistettava ensimmäisenä lehdestä, ja niiden ovien taakse on myös ensimmäisenä aamulla ehdittävä. Tarjouksia metsästävät äidit ovat nopealiikkeisiä, joten jos omansa tarjouksista haluaa, ei hitaudella voittoa tässä kamppailussa tule. Illalla kävimme vielä kenkäostoksilla keskustassa, mikä on meille melkein kuin turistina omassa kaupungissa oloa, kun yleensä ostosreissuilla suuntana on aina Zeppelin. Lasten kanssa liikkuessa se vain on kätevin vaihtoehto kun (melkein) kaikki tarvittava löytyy saman katon alta.

Tämän päivän tarjouksena Polarnilla olivat peruspaidat ja koska raitapaita on minulle sama kuin hengitys toiselle, oli ensimmäinen polarn o. pyretin versio itselleni saatava.  Se on niin pehmoinen, ihana ja kestävän oloinen, ihan varmasti lempipaitoja jo nyt ennen ensimmäistäkään käyttökertaa. Ja mikä parasta, sain valita kaksi kokoa normaalia pienemmän paidan ja se jos mikä piristää aina! Mukaan tarttui myös kaksi huivia lapsille (=äidille), joista olen haaveillut siitä asti kun näin tämän Oi Mutsi Mutsin Muhkea Po.P-rusetti -postauksen. Polarn O. Pyret on kyllä ihana liike ja fiksusti suunniteltu niin, että myös lapset viihtyvät hyvin. Junarata ja tunnelit takaavat sen, että tekemistä riittää ja hauskaa on, joskus jopa niin kivaa, että sieltä lähdetään itkun kanssa pois...

Metsola ei petä koskaan, varsinkaan alelaareillaan, joiden luona oli tunkua heti kymmenen jälkeen. Esikoinen (ja äiti) rakastaa Metsolan joustofrotee-paitoja ja ensimmäinen löytyikin alelaarista hetkessä. Verkkokaupan puolella olin ihastunut siniraitaiseen alennuksessa olleeseen paitaan, mutta niitä ei kaupassa näkynyt. Iso kiitos Metsolan työntekijälle, joka ruuhkaisenakin päivänä etsi paidan tiedot koneelta ja haki tuotteen varaston puolelta. Kotona ostoksia tutkiessamme esikoinen ilmoitti heti, että froteepaidat ovat hänen, joten asiakas oli hyvin tyytyväinen!

Minä, sinä ja hän- blogin uusimmassa postauksessa vilahtaa tuttu koru ihanissa kuvissa, käyhän kurkkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti