sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pieniä uudistuksia pihalla

Viikonloppu hurahti töiden merkeissä, menee kyllä päivät nopeasti vaikka aamut aikaisin alkavatkin. Illat on pyhitetty lasten kanssa leikkimiseen ja siinä sivussa on ihasteltu pihan marjasatoa. Pihan takareunalta löytyy vadelmapensaita, joiden ympäristön ajattelin nyt syksyllä puhdistaa kunnolla toivoen vielä parempaa marjasatoa ensi vuonna. Karviaisia on myös tulossa paljon, mutta kysymys kuuluukin, mihin niitä voisi käyttää?
Meidän onneksemme talon edellisetkään asukkaat eivät ole olleet innokkaita kukan istuttajia, sillä nämä muutamat kasvit tuntuvat saaneen uuden roolin pallojen maalina. Palloja heitellään niin kukkien päälle kuin marjapensaisiin, ei ikinä tiedä kuinka isoja "marjoja" jostain voi löytää!

Esikoisen uusi huppari löytyi H&M:ltä, ihana haihuppu ja evä selässä. Siellä oli kyllä vaikka mitä kivoja syksyn uutuuksia, mutta ensin pitäisi käydä läpi mitä onkaan tarttunut kirppareilta ja alennusmyynteistä mukaan, että tietäisi mille olisi todellista tarvetta.

Marjapensaiden tukia hakiessamme rautakaupasta löysimme pihalle myös nämä tosi hauskat jalanjälki-kivet, jotka johdattavat nyt hiekkalaatikolta leikkimökille. Lapset olivat ihan ihmeissään, että mitkä maahan oikein olivatkaan ilmestyneet!


Syksy tuntuu tulleen kylmine öineen, joten äkkiä saunaan lämmittelemään ja muistelemaan niitä kesän helteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti