maanantai 4. elokuuta 2014

Kirppislöytöjä

Viikonloppu menikin kivoissa kirppis-merkeissä, sekä ostaen, että myyden. Meillä on itse asiassa tällä hetkellä pöytä kahdella eri kirpparilla, ylimääräistä tavaraa on taas päässyt kertymään nurkkiin ja uuden kirppiksen avajaistarjousta ei vain voinut jättää käyttämättä... Pääasiassa myynnissä on vaatteita meiltä kaikilta, suurin osa lasten pieneksi jääneitä ja myös vauvalelut on laitettu tarjolle uusille leikkijöille. Kahden peräkkäisen raskauden jälkeen ei omakaan vaatekoko ole enää entisensä, ja ehkä pieni uudistuskin tekee ihan hyvää. Tämä kesä on ollut kyllä kirppislöytöjen aikaa, harvoin on kirpparilta tarvinnut tyhjin käsin lähteä. Pojille harvemmin löytää ehjää ja puhdasta, valitettavasti tämän ikäiset taitavat kuluttaa vaatteensa aika loppuun, kun kirpparipöytien tarjontaa kiertää... Sisustuksen puolellekin on omat kirppislöydöt tullut tehtyä, mutta niistä lisää myöhemmin. Syksyksi olen itselle löytänyt ihania neuleita ja pitkähihaisia, itse ommeltuja tunikoita sekä huppareita. Ei tarvitse vaatekauppoihin niiden osalta lähteä, säästöä pitkä penni ja varsinkin nuo itse ommellut ovat aivan ihania herkkuja, jollaisia ei kaupasta saa! Kuvan löydöt tehty Iisikirppiksen avajaista, joka on uusi itsepalvelukirppis Oulunsalossa. Tila on pieni, mutta valoisa ja samasta tilasta löytyy myös kahvila. Hintataso kirppispöydissä oli edullinen, todella hyväkuntoisia naisten farkkuja löytyi monesta pöydästä euron hintalapulla varustettuna ja lastenvaatteita löytyi joka koosta. Suosittelen käymään, itse siellä pyörähdin uuden reissun eilen ja tunti kului helposti kaikki pöydät läpi käyden.

Esikoiselle olen etsinyt koko kesän hyväkuntoista haalaria talveksi mm. saunan jälkeen pidettäväksi ja viimein se löytyi iisikirppikseltä. Me&I:n siilihaalaria on ihana ja kapeaa mallia, joten sopii hyvin hoikalle pojalle. Haalaria ei ole varmasti paljon käytetty, velour on kuin uusi, joten tämä piti piilottaa heti ostoskorin pohjalle ettei kukaan muu sitä vie ;) Tykkään monista Me&I:n kuoseista ja varsinkin tyttöjen tunikoita löytyisi kirppareilta paljon. Onneksi joskus myös näitä unisex-kuoseja, tämä sopisi kyllä niin tytölle kuin pojalle.

Paras löytö oli kuitenkin ehdottomasti iisikirppiksen pihamyynnistä mukaan lähtenyt autotalo. Juuri muutama päivä sitten mietin, että mistähän saataisiin autoja rakastavalle esikoiselle kestävämpi autotalli kuin pikaisesti kenkälaatikosta askarreltu versio. Tämän hintapyyntö oli 4€, ja varmasti jo sen rahan edestä on ollut leikeissä mukana. Kuvassakin hieman leikeistä kärsineenä, kun tätä on kuskattu ulkoa sisälle ja takaisin terassille.

Löytyykö lukijoista muita kirppareiden kiertelijöitä?


1 kommentti:

  1. Kyllä vain! Rakastan kirppareita, ostan sekä vaatteita että materiaaleja ompeluksiin tai muuten tuunattavaksi. Tänäänkin ostin kassillisen vaatteita ja tavaraa, mm. pienemmälle toppapuvun rönttäkeleille. Se vaatii kyllä vähän tuunausta (on tahrainen), mutta kun hinta oli 5€, tuunaus on vain hauskaa :)

    VastaaPoista