tiistai 19. elokuuta 2014

Kirppislöytöjä ja liinapino

Käväisin eilen lasten päiväuniaikaan läheisellä kirpparilla ja se ei kyllä petä tarjonnallaan! Kuvassa näkyvän kannun ja takana olevat juomalasit löysin aamulla Prismasta, muoviselle kannulle olisi ollut jo kesän aikana suuri tarve. Tähän asti terassilla on mehua kaadettu hentoisesta lasisesta kannusta, mutta tämä on varmasti huomattavasi lapsiystävällisimpä eikä tarvitse särkymistä pelätä. Kun näin kirpparilla nuo jalalliset muoviset lasit, niin nappasin samantien mukaan. Samaa ruutuaiheista kuviota ja niin herkulliset värit. Kesä taisi jo mennä, mutta tuleehan se vielä seuravaakin. Sadesäällä voisi joskus kattaa kauniin välipalakattauksen sisälle, tehdä retki vaikka olohuoneeseen!

Kesän jälkeen tulee tietenkin talvi ja se ihana joulu, joten eihän joulukoristeiden ostaminen elokuussa niin hassu ajatus ole... Nämä iittalan lasikortit löytyivät myös kirpparilta, mutta pääsevät vielä kaappiin odottelemaan joulusesonkia.

Mukaan samalta reissulta koriin päätyi myös mm. pitsiverhot makuuhuoneeseen, esikoiselle pitkähihainen pusero sekä hyväkuntoinen Reiman toppapuku varapuvuksi talveksi, traktorinaulakko leikkimökkiin ja kaksi Muumi-lehteä lapsille ettei tarvitse äidin sisustuslehtiä lukea. Kesän aikana sisustaminen on ollut hitaanlaista, kun aika on kulunut niin paljon ulkona ja nyt onkin kaapinpäälliset täynnä omaa paikkaansa hakevia esineitä. Uusia verhojakin kaipaisi muutama ikkuna, mutta ne taitavat odotella miehen kesäloman alkua ennen kuin ikkunaan asti ehtivät.


Seidi Minä, sinä, hän-blogista pyysi kuvia liinapinoista, joten tässä minun vastaukseni haasteeseen. Harvinaista, että mitään ei tule tulossa eikä mikään liinoista ole lähdössä, tosin kantamisia on nykyään paljon myös repuilla. Yksi reppu on tällä hetkellä lainassa veljen perheellä ja kun se palautuu, niin voisi kuvata itselle talteen myös reput. Puoli vuotta sitten käytin melkeinpä aina liinoja mutta nykyään liinat on nukutuskäytössä ja ulkona/kauppareissuilla mukana kulkee aina reppu. Voittaa nopeudessaan ja varsinkin näin kurakelien lähestyessä on reppu helpompi saada puhtaana viriteltyä selkään verraten maassa laahaviin liinanpäihin.

Ylhäältä alas liinat ovat:
Christan käsistä 3, puuvillaa
Oscha Roses Juliet 5, silkkiä
Oscha Strato Rosaline 6, mohairia ja villaa
Tula Priya Orchid 7, puuvillaa

1 kommentti:

  1. Oih, ihana tuo Strato Rosaline! Olen yrittänyt just 6:a metsästää, olisi just omaan makuun. Muutenkin kivoja liinoja sulla:)

    VastaaPoista