torstai 28. elokuuta 2014

Asteri-matto pienin muutoksin, Valmis!

Edellisessä postauksessa mietitytti kuteen loppuminen kesken maton teon ja tältä se nyt näyttää valmiina. Päiväksi pääsee vielä olohuoneen maton alle painumaan, mutta en malttanut olla kuvaamatta miltä matto paikallaan näyttää.

Vaaleanpunainen kude loppui siis tuohon toiseen pitsikerrokseen ja siihen pääteltynä matto tuntui reunattomalle, se kaipasi jotain särmää reunaan. Koska pitsimäisyyttä halusin ehdottomasti korostaa, jatkoin vain yksinkertaisesti samalla kuviolla yhden kerroksen harmaata. 

Makuuhuoneessa on toinen matto Molla Millsin Virkkuri-kirjan ohjeella, kuteena samaa paksua vaaleanpunaista Eko-ontelokudetta. Vaikka malli on eri, sama värisävy tuo mattoihin yhtenäisyyttä. Tässä kuvassa näkee hyvin eron, kuinka toinen matoista on jo pitkään lattiassa ollut ja hyvin painunut. Minulla on mattojen alla liukuesteet ja ne pysyvät yllättävän hyvin paikoillaan pienistä juoksukisoistakin huolimatta.

Minä olen mattoon hyvin tyytyväinen, mitä mieltä te olette?

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit matot. Harmaa sopii reunaan hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Marlee, ja nyt näyttää vielä kivemmalle painumisurakkansa jälkeen!

   Poista
 3. Sopii ku nenä päähän toi harmaa reuna, jee!! ♥♥ ja jos tohon toiseen mattoon vertaa, on jopa parempi... Tykkään, upean päheitä molemmat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Ja katselin ihan samaa toisen maton kohdalla, siihenkin olisi varmasti harmaa reuna sopinut hyvin.

   Poista
 4. Ihania nuo matot! Käyhän joskus Mollan kurssilla inspiroitumassa. Optisen virkkauksen kurssilla kävin, kivaa oli vaikka en oppinutkaan mitään uutta.

  VastaaPoista