maanantai 29. helmikuuta 2016

MIA Design

Olen kaikessa hieman myöhäisherännäinen, joten ei ole yhtään ihme, että pääsin vasta nyt käymään blogeissa niin hehkutetussa Mia Designissa. Jo ensi askeleet liikkeessä paljastivat sen, että kehut eivät ole tulleet suotta. Ihania tuotteita valoisassa liiketilassa selkeästi aseteltuna. Minua monesti hieman häiritsee sisustusliikkeet, joissa kaikki myyntitavarat on aseteltu niin, että niitä on vain yksittäisiä ja tuntuu kuin veisi jotain liikkeen sisustuksesta pois; "uskaltaakohan tuota ottaa, onkohan tämä myynnissä...". Täällä sitä samaa ongelmaa ei ollut, joten iso kiitos yhdeltä ahdistuneelta ostajalta!

Minulla on joku mystinen suhde erilaisiin purkkeihin ja koreihin, niitä ei vain voi olla liikaa. Mysli-purkki olisi ollut loistava tuliainen kaksivuotiaallemme, jonka lempiherkkua mysli on, mutta ei ehkä se kestävin vaihtoehto hänen käytettäväkseen kivilattian viereiselle tasolle sijoiteltuna... Mutta nuo raidat ja pilkut, oi!


Ihastuin lastentuote-hyllyyn kovasti ja sieltä olisin voinut napata kaiken mukaan lapsille (=itselle). Tämä ihana kettu on ihan supersuloinen mutta sydämen vei suloinen puputyyny, jonka korvat vilahtavat kuvan alareunassa. Tällä kertaa sille piti jättää hyvästit, mutta ehkä sitten joskus vielä tiemme kohtaavat kun sisustusbudjetti on nykytilaa parempi.

Liikkeessä oli paljon sellaista, joita voisi ostaa niin itselle kuin lahjaksikin ja bongasinkin monta ideaa tulevaan synttärisesonkiin. Varmasti siis palaan uudelleen ja suosittelen muillekin pistäytymään!

1 kommentti:

  1. Tiedätkö, et ole ainoa joka siellä ei vielä ole käynyt. Juuri tuossa Mian nettisivuja selailin ja mietin että josko raskisin tilata Menu-sarjan maustemyllyt.

    VastaaPoista