torstai 11. helmikuuta 2016

Jos lapsellani olisi oma blogi...

Jos lapsellani olisi blogi, hän kertoisi siellä varmasti junista, autoista ja palomiehistä. Kuvatessani virkatun rusetin ohjetta, halusi 3-vuotias esikoiseni välttämättä, että kuvaamme myös hänen juniaan. Voihan joku lapsi vaikka kaivata ohjeita junien järjestämiseen ja asetteluun, joten tässä esikoiseni vinkit teille! Aikaa vuorokaudessa tuntuu aina olevan liian vähän, niinpä välillä kirjoittelen blogia esikoisen istuessa vieressä omalla muumi-tietokonellaan. Esikoiseni mielestä tämä "työnteko" on ihan hirmukivaa, joten voisiko sitä kutsua jopa meidän kahden omaksi jutuksi.

Illat on kuluneet tiiviisti tilaustöiden ja vihdoin myös niiden Anelmaisten parissa, pian on jo valmista! Jos haluat seurata myös näiden keskeneräisten töiden vaiheita ja pieniä vilahduksia arjestani, kannattaa suunnata instagramiin. Minut löydät sieltä @minttuliinidesign. Löydänkö myös sinut sieltä?

2 kommenttia:

  1. Kyllähän noin komeita junia pitää myös kuvata :-)

    VastaaPoista
  2. Meidän neiti kysyi toissailtana että saisikohan hänkin perustaa blogin. Mitähän sinnekin tulisi aiheiksi. Varmaan balettikuvia sekä askartelua.

    VastaaPoista