sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä on lupa hempeillä ja viettää laatuaikaa rakkaiden kanssa, jota meillä lapset kaipasivat niin paljon, että koko perhe herättiin jo kuuden jälkeen... Tänään on luvassa leivontaa ja ystävänpäivän vieraita, sekä laukun pakkaamista. Huomenna olisi tiedossa 24h miniloma kahden mieheni kanssa ja nyt on edessä tiukka miettiminen siitä, mikä käsityö lähtee mukaan. Keskeneräinen vai joku ihan uusi, siinäpä tämän päivän vaikein pulma.

Kuvat vaaleanpunaisesta korusta ovat julkaisemattomia arkistojen aarteita, mutta sopivat tämän päivän teemaan loistavasti. Vastaava koru oli se kaikista ensimmäinen kukkarenkaallinen koru, joten pientä tunnearvoa on näitä samankaltaisia tehdä. Väreinä korussa vaaleanpunainen ja pinkki, oikea pienen ja suuremmankin prinsessan unelma <3


Vaikka minulla on omatekemiä koruja useita, on se selkeä suosikki joukkoon muodostunut. Oma korusuosikkini on ehdottomasti valkoinen kukkarengas valkoisilla puuhelmillä. Niin helppo yhdistellä monenlaisiin vaatteisiin, tässä Polarn o. Pyretin raitapaidan kanssa.

Ja Metsolan Birdsong-mekon kanssa. Helmimäinen lintukuosi tuo mieleen toisen suosikkini Iittalan Kastehelmen eikä musta-valkoisuutta vain voita mikään.

Ihanaa ystävänpäivää ja vaaleanpunaisia lankakeriä! 

2 kommenttia: