perjantai 19. helmikuuta 2016

Vieraana - Lapland Hotel Oulu

Perjantai-iltana on hyvä palata takaisin alkuviikon tunnelmiin ja siihen kauan odotettuun hotelli-vierailuun. Miehen kanssa pääsimme viettämään laatuaikaa kaksin lasten jäädessä isovanhempien hellään hoivaan ja pieni katkos arkeen teki hyvää varmasti kaikille. Lapland Hotel Oulu on avattu syksyllä ja ihastuttaa niin tyylillään kuin asiakaspalvelullaan. Maanantai-iltana hotelli oli rauhallinen, vain pieni musiikki kuului huoneeseen ja yöllä olisi saanut varmasti pommi räjähtää, että kaksi valvomaan tottunutta olisi silmiään räpäyttänyt. Tuon sängyn olisin voinut salakuljettaa laukussa kotiin, juuri sopivan pehmeä mutta silti jämäkkä.Kylpyhuoneessa samaa tummaa, tyylikästä tunnelmaa. Pienten lasten vanhemmat voivat samaistua varmaan tunteeseen kuinka luksusta on jo se, että pääsee yksin suihkuun! Ei tarvitse huutaa kenellekään juoksemista, hyppimisestä, märistä kaakeleista ja veden lämpötilan säätämisestä.


Hotellissa on Oula-ravintola ja kuvan vasemmassa reunassa näkyy aamupalan tarjoilupaikka.

Pientä hauskuutta, vähän erilaiset kuin muualla.

Huoneemme oli hotellin sisäpihan puolella, jossa on aika hauskaa ruotsinlaiva-tunnelmaa parvekkeineen. Parvekkeet ovat hivenen viistosti toisiaan nähden ja sängyllä maatessa verhojen ollessa auki, ei vastapäisen huoneen ikkunoita näy. Tiedän hyvin, mitä lapset olisivat tässä kohtaa puuhanneet. Varmasti ihan mahtava kaiku, jos vähän kiljahtaisi... Näin aikuisten kesken jäi tämä nyt kokeilematta.


Hotellilomasta päällimmäisenä mieleen jäi ihana arjen luksus lähellä kotia, nautinnollinen hiljaisuus ja rauhoittumisen mahdollisuus sekä paljon aikaa käsitöille. Kiitokset Lapland Hotel Oulu!

2 kommenttia:

  1. Byhyyy määki haluan tuonne. Ihanaa kun viihdyitte.

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihana hotelli - ja tekee niin hyvää päästä välillä kahdestaan johonkin.

    VastaaPoista