keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Helmikorut

Alan epäillä, että olen niistänyt viimeisetkin aivosoluni, siihen malliin on viime päivinä pää humissut tyhjää. Flunssa tuntuu olevan tiukassa eikä millään malttaisi lähteä, taitaa olla liian hyvässä hoidossa. Ihan toimettomana ei voi olla ja nämä korut valmistuivatkin flunssan ensipäivinä. Voi miten rakastankaan näiden helmikorujen tekoa, pienet värikkäät helmet ovat mitä parhainta väriterapiaa!

Valkea-kelta-musta pitkä helminauha valmistui tilauksesta ja se on aikuiselle mitoitettu yltämään rintoihin saakka. Väriyhdistelmä on ihanan raikas ja keltainen piristää kyllä kivasti. Tämän korun myötä iski kuume tehdä samanlaisia lisää, itselle ja monenvärisiä, tottakai.

Pitsikukkakoruihin käytin aiemmin tätä ohutta puuvillanarua, mutta vaihtaessani narun hieman paksumpaan, jäi tätä ohuempaa odottamaan uusia ideoita. Sitä käytin jo aiemmin avaimenperiin ja vihdoin uskalsin kokeilla myös avainkaulanauhan tekoa. Näitä näkyi ennen joulua monessakin blogissa ja niiden kuvien perusteella lähdin omaani tekemään. Niin hurja en vielä ollut, että kolmea nauhaa olisin laittanut, vaikka aika kiva olisi sekin.


Yllätys tai ei, mutta omaani valitsin pastellin sävyjä; valkeaa, liilaa ja minttua. Hivenen jäi ehkä tämä ihan ensimmäinen lyhyeksi mutta käyttöön pääsee varmasti!


Ja kun solmimisen makuun pääsin, niin en voinut lopettaakaan. Aina ei ole tarvetta avaimille, joten samoista helmistä (valkea tosin astetta isompana) valmistui pitkähkö kaulakoru. Voi pitää suorana tai kieputtaa kahteen kertaan kaulan ympäri. Ehkä hivenen liian musta ja solmuinen minun makuun, mutta täytyy kokeilla miten silmä tottuu käytössä.Olisi kyllä ihana osata tehdä erilaisia helmikoruja "ihan oikeasti", mutta aika huonosti tuntuu mitään koruntekokursseja löytyvän. Mielelläni kuulisin vinkkejä hyvistä nettisivustoista tai videoista, helmiä jäi vielä odottelemaan lisäkokeiluja...

1 kommentti:

  1. Ihana tuo valkoisen, mintun ja laventelin yhdistelmä! ^^ Ja solmuiluun todellakin jää koukkuun.

    Youtubehan on täynnä ihania koruntekovideoita, kannattaa varata pari tuntia aikaa ja eikun selailemaan! :D

    VastaaPoista