tiistai 29. maaliskuuta 2016

Avainkaulanauha

Tilaustyönä valmistui avainnauha, jonka teossa pääsin jatkamaan oman mallin suunnittelua. Harjoituskappaleita tehdessäni mietin, että kolmea narua vierekkäin en laita, mutta kuinkas kävikään. Eräänä yönä taas valvoessani ja unta odottaessani mietiskelin, että mikä tekisi avainnauhasta hieman tyttömäisemmän, hempeämmän ja minun näköiseni. Kahdella nauhalla vaihtoehdot tuntuivat kovin vähäisille kunnes keksin, että kolmella saisin tehtyä lettiä! Pelkäsin kolmen vierekkäisen nauhan tekevän yleisilmeestä liian tunkkaisen ja mustan mutta lisäämällä helmiä tiheämmin yleisilme pysyi värikkäänä.


Avainnauhassa puuhelmien väreinä on tumma sininen, vaalea sininen ja keskiharmaa, nauha on mustaa vahattua puuvillanyöriä. Mieleni tekisi kovasti kokeilla myös muita materiaaleja nauhaan ja kunhan seuraavaa helmitilausta teen, niin samalla tilaan myös materiaaleja testattavaksi. Vaaleampi nauha tuntuisi enemmän omalle, vaikka tokihan musta on aina musta (ja sitä saa paikallisesta liikkeestä...)

Avainnauhassa on turvalukko niskassa, joka lisää turvallisuutta nauhan käytössä.

Tällä viikolla onkin ihan erilaiset hulinat tiedossa ja viikko huipentuu lasten yhteissynttäreihin. Tänä vuonna mennään merirosvoteemalla ja Pinterest onkin ollut ahkerassa käytössä. Hauskoja ideoita otan mielelläni vastaan pienen budjetin juhlakoristeluihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti