sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Uusia vanhoja aarteita ja ihana arvontavoitto

Kevätaurinko tuntuu herättäneen minutkin talviuniltaan, miten ihmeellinen vaikutus valolla onkaan! Valitettavasti se ei kuitenkaan ole tuonut helpotusta flunssaan, joka edelleen pitää tiiviisti majaansa meillä. Kun itse sain taas yskältäni nukuttua, sairastui kuopus ja valvominen jatkuu taas. Onneksi hänen tautinsa tuntuu menevän nopeampaa ohi kuin meillä aikuisilla, joten toivoa yöunien rauhoittumisesta on jo havaittavissa.


Sukulaiset tuntuvat jo tietävän ihastukseni vanhoihin esineisiin ja niitä olenkin ihanasti saanut, kiitokset vain jokaiselle minua muistaneelle! Nämä ruusukannut ovat mummoni vanhat ja ihan todella kauniit! Tiesin heti minne ne laittaisin ja niinpä olohuoneen hyllyltä saivat peltipurkit väistyä kauniiden kannujen tieltä. Olen aina ihmetellyt, että miksi ihmeessä joku kerää kukkakannuja tai soppakulhoja, eihän kukaan nyt montaa tarvitse. Nyt tiedän miksi, onhan nämä nyt aivan todella suloisia hempeine kukkineen!

Lasten lähenevät synttärit saavat aina huomion kiinnittymään olohuoneessa roikkuviin pitsipalloihin, joiden piti olla vain  synttäreiden ajaksi tehdyt koristeet kaksi vuotta sitten. En ole millään malttanut niistä luopua ja taas teen pientä surutyötä, ehkä vielä hiven jatkoaikaa?

Osallistuin Suortuva-blogissa Heli Kauhasen korvakorujen arvontaan joitain aikoja sitten ja kuinka yllättynyt olinkaan kun kuulin siinä korvakorut voittaneeni! Valinta toivomistaan koruista piti tehdä jo arvontaan osallistuessa ja nämä Puu-korvakorut ihastuttivat heti. Niissä on jotain hivenen ruusumaista, herkkää ja selkeää muotoilua. Korvakorut saadessani tiesin heti kenelle nämä olisivat juuri sopivat ja niinpä ne sai äitini kiitoksena avusta ja sukkien neulomisesta.Kiitokset ihanasta arvontavoitosta Suortuvan Nanni ja Heli Kauhanen!

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä niin kauniit korvakorut. Mitä äitisi tykkäsi koruista. Hei milloin olet myymälässä jos tulisin sua moikkaamaan?

    VastaaPoista
  2. Ihanat korvikset olet voittanut! Ja nuo kannut on todella upeat ♥

    VastaaPoista