sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Lomalla pohjoisessa

 
Me vietimme talvilomaa Ylläksen ja Äkäslompolon aurinkoisissa maisemissa melkein viikon verran ja olihan taas kivaa! Yllättäen myös kuopus viihtyi kohtuullisen hyvin ulkoillen, hänestä kun ei edelleenkään talvesta pitävää ole kuoriutunut. Esikoinen oli elementissään ja papan kanssa touhusi aamusta iltaan. Iltaisin väsytti kyllä koko sakkia, ei minuakaan normaalisti kymmeneltä ole pää tyynyssä tavattu... 

Konijänkkä on yksi omista suosikeistani täällä ja iltapäivällä siellä oli vain muutama muu perhe meidän lisäksemme. Nämä vuohet tapasimme ensimmäisen kerran jo viime vuonna, yhtä velmun näköisiä kavereita edelleen!
Kantovälineitä ei montaa kertaa tarvittu, mutta Konijänkältä emme olisi ikinä selvinneet hymyssä suin kotiin ilman reppua. Kuopus väsähti ihan totaalisesti hyvin äkkiä ja hieman vastahakoisesti pääsi repun kyytiin. Päiväunia hän ei ole nukkunut yli vuoteen mutta repussa yllättäen uni tulikin todella äkkiä, ja odottamatta.

 On hän niin pieni vielä, meidän vauva melkein 3v. <3Tällainen suloinen virkattu norsu löytyi Seita Shopista ja yritin kovasti kaivaa paketista tietoa, että onko nämä missä tehtyjä ja ihan käsin virkattuja. Ihanaa nähdä virkattuja hahmoja, virkattu kädenjälki vain on niin kaunista! Täytyisi itsekin kokeilla rohkeammin käyttää oranssia, jotenkin sitä vain varoo kun ei väri omiin lempisävyihin kuulu. Ihan ilman virkkauksia ei omakaan loma sujunut ja teinkin liukuhihnatekniikalla uusia kukkaroita. Ne vilahtivatkin jo instassa, kannattaa siis seurailla menoa blogin ulkopuolella sieltä. Minut löydät @minttuliinidesign

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania Ylläs-kuvia! Meidän oli aluksi tarkoitus lähtä nyt pääsiäiseksi Ylläkselle, mutta flunssakierteen ja keittiörempan jälkeen emme sittenkään jaksaneet. Nyt nautiskellaan levosta ja leffoista kotona;)

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, moni on kyllä ollut nyt pääsiäisen aikaan kipeänä! Toivottavasti nyt voitte jo paremmin :)

    VastaaPoista