sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tuulen tuomaa


Myrskyisä päivä toi mukanaan pienen vieraan, kun lasten päiväuniaikaan sain Pöllön (ohje täällä) valmiiksi. Ohje oli mukava, todella helppolukuinen ja nopeatekoinen. Ehdottomasti lahjapotentiaalia ja itse olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen, lankavalintaa lukuunottamatta. Lankana käytin tässä Red Heart Softia värinä Vanha Rosa, jonka piti päätyä ponin materiaaliksi, mutta yksi kerä käytettiinkin nyt tähän. En hirveästi ihastunut lankaan, löyhäkierteistä ja muovisen oloista (ja onkin 100% akryyli). Langankulutus oli lähes 100g, pieni pätkärulla jäi jäljelle kerästä. Drops Eskimo-villalanka on tämän kuun tarjouksessa, ja sitä voisi muutaman kerän käydä hamsteroimassa pöllöihin. Pehmeästä villalangasta tehtynä tämä olisi ihana halityyny, sillä kooltaan tämä oli keskipaksusta langasta tehtynä yli 20cm (mittanauhani on paikassa nimeltä jemma, lapset toivottavasti tietävät missä, mutteivät kerro...). Silmät, nokka ja rusetti ovat Novitan Miamia.



Pöllöllä osallistun Silmukan ytimestä-haasteesen. Haasteen järjestävät Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä-blogit yhdessä ja osallistua voi kuka tahansa. Haasteen ideana on toteuttaa annettuun aiheeseen liittyvä käsityö, ja kun aiheeksi annettiin lempieläin niin ideoita alkoi tulla heti. Lempieläimeksi valitsin sisustuseläinsuosikkini eli pöllön, ja teemaan liittyen varmasti muutamakin eri projekti valmistuu kuukauden aikana.

Ja olihan minulla tänään näin suloinen ruuantekokaverikin, niin pieni ja viaton, ja sormet menossa taas kohti äidin niskahiuksia. Liinana Natibabyn Milkyway Cotton Candy, reilu nelonen ja sidontana perusreppu. Uusien sidontojen harjoittelua luvassa, sillä suoristelutaito on ilmaantunut kuvioihin. Tänään jo ilmaantui sellaisia akrobaattitemppuja, että liinakin taisi saada osansa pizzataikinasta minun korjaillessa sidontaa kesken pohjan leipomisen.



14 kommenttia:

  1. Kaunis tyyny! Kiitos haasteeseen osallistumisesta! :)

    Ja söpö kyytiläinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset mukavan haasteen järjestämisestä, seuraavaa odotellen!

      Poista
  2. Hei! Kiva kun laitoit viestin blogiini :)
    Pöllöstä tuli söpö ja suloinen on pikkuinenkin! :)

    VastaaPoista
  3. Söpö pöllö ja kivaa vaihtelua Afrikankukista tehtyihin pöllöihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Afrikankukka-projektiksi minulle riittää poni, mutta täytyypä pistää myös pöllö mieleen :)

      Poista
  4. Hauska pöllötyyny, siinä on mukava köllötellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kestää pientä nujuamistakin, kokeiltu on! :)

      Poista
  5. Ihana pöwwö :) Kiitos myös miun puolesta haasteeseen osallistumisesta! :)

    VastaaPoista
  6. Minkä kokoinen virkkuukoukku oli käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä valitettavasti muista yhtään, jäänyt jostain syystä mainitsematta tässä

      Poista