tiistai 25. maaliskuuta 2014

Karhunpoika sairastaa...

Kuopus sairastui toissayönä, tauti alkoi tukkoisuudella ja jatkuu sahaavalla kuumella, sekä hirmuisella limamäärällä. Tänään illalla oksensikin muutamaan otteeseen, ihan tukossa pikkuinen raukka. Öisin käytössä ollut ilmankostutin ja heti jos sen on sammuttanut, alkaa yskiminen eli selkeästi laitteesta on apua. Panadol tuntuu helpottavan oloa ja vähentävän tukkoisuutta, ehkäpä tällä yhdistelmällä pystyisi ensi yönä paremmin nukkumaan.

Nyt esikoinen on ollut nukkumassa reilut pari tuntia, ja heräillyt varmaan kymmenen kertaa eli varmasti tauti tulossa hänellekin. Tukkoiselta kuulostaa, kuumetta ei vielä ole. On normaalistikin yöheräilijä, mutta normaalit heräilyt alkavat vasta puolenyön paikkeilla. Saa nähdä koska sitä itse kannattaisi yrittää nukkua, kun alle 10min välein saa pomppia rauhoittelemaan esikoista.

Kuopus, nyt reilut 11kk nukahti tänään ensimmäistä kertaa itse omaan sänkyynsä! Unta haki liinassa n. 40min, mutta ilmeisesti kuumuus ahdisti ja halusi sänkyyn nukkumaan. Normaalisti jos hänet laskee sänkyynsä hereillä, ensimmäisenä alkaa hillitön hihitys kuulumaan ja seuraavana pompataan pystyyn seisomaan sängyn laitoja vasten. Kuume (ja panadol) taitaa viedä suurimmat energiat jopa tältä pieneltä energiapakkaukselta...

2 kommenttia:

  1. meillä samaa tautia ollu lauantaista kuopuksellakin....ite tällä hetkellä karseimmassa kunnossa :P paranemisia teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, paranemisia Tuula teillekin! Toivottavasti teilläkin voidaan jo paremmin :)

      Poista