maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kesämopot esille

Vaikka pidänkin laskettelusta, pulkkamäestä ja joulusta, talvi-ihminen en ole. Kevät on jo meilläkin pitkällä, pihalla enää vähän lunta jäljellä ja asfaltit sulana. Oli siis aika kaivaa kesämopot esille ja olihan meillä hauskaa! Aurinko meni sopivasti piiloon kuvien oton aikana, mutta virallista se on, kevät on tullut! Plaston mopo on lahja esikoiselle kummitädiltään, ja aavistus on, että mopon kilometrimittariin tulee ensi kesänä aika monta kilometriä lisää... Lumikola melkein vihertävällä nurmella on kyllä huvittavan näköinen, takatalvea odottelee kai?


Kuopus, jonka toinen nimi voisi olla yhtä hyvin myös maantiekiitäjä, sai tänään olla keittiönsiivousapuna lonkkasidonnassa. Hän taitaa tehdä hampaita, sillä puree niin minua kuin lelujaankin hyvin antaumuksella, joten mukana menossa hymyhelistin.

Eilisillan vietin vapaata virkkaamisesta ja monen mutkan kautta löysin ohjeet bannerin tekoon, joten olihan sitä kokeiltava. Blogin leveys leveni hieman, joten vinkatkaapa jos luettavuus kärsi, niin korjaillaan asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti