keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Palat yhteen liittää ja pian jo poni kiitää!


Kun muut esittelee blogissa valmiit työnsä, niin minä taidan keskittyä näihin keskeneräisiin... Tällainen nyt siis työn alla, valmiina siitä tulee Heidi Bearsin mukaan poni ;) Tosi kiva projekti, mutta hidastekoinen toki. Tätä ei kehtaa kaivaa esille, jos on vain pikkuhetki aikaa tehdä, kun lankakeriä on neljä koko ajan mukana ja ohjetta luettava tarkoin. Kunhan kauan odottamani puikot saapuvat, niin välillä jotain muutakin. Facebookin ryhmiä selaillessa ideoita tulee paljon, blogeja selatessa määrä vain kasvaa ja pinterestistä en edes mainitse...

Tänään vietin "omaa aikaa" jonottaen ja odotellen omaa vuoroani, ja mietin, että sellaiseen tilanteeseen olisi kiva olla joku pikku projektityö, jossa ei hirmuisesti tarvitsisi lukea ohjetta tai ohje olisi helppo muistaa. Lankakeriäkin vain yksi, jotta työ pysyisi pienessä tilassa hallittavana. Isoäidinneliö-viitta/jakku olisi hyvä sellaiseen, mutta jossain kohtaa työ kävisi jo liian isoksi käsilaukussa kuljetettavaksi... Kivoja vinkkejä tällaiseen otan mielelläni vastaan!

Ja kävin myös siellä kirpparilla, viikon tavoite saavutettu! Mukaan tarttui kevääksi trikoiset autopipot pojille ja virkkuukoukuille oma pussukka. Kirpparilla oli monessa pöydässä trikoopipoja, kaikissa hinta sama 5€. Kilpailu on kovaa ja kuosit paljon samoja pöydissä, ei helppoa saada omansa myydyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti