torstai 6. maaliskuuta 2014

Kirjavinkki ja ostoksia

Odotettu paketti saapui tänään kotiovelle toimitettuna, ja paketista paljastui odotetut kirjat ja virkkuukoukut. Olen ihastellut Amigurumi patterns-sivuston ihania hahmoja ja kun huomasin kirjat olevan amazonin kautta saatavilla, oli ne pakko napsauttaa ostoskoriin. Ohjeet vaikuttavat todella selkeille, ja kunhan ehdin, niin pääsee ensimmäinen hahmo teon alle. Se voisi olla vaikka Wasabi The Bunny:


Tämä olisi ihana vauvalahja, vaaleanpunainen tai valkoinen pikkupupu olisi suloinen vaikka virkattujen tossujen kera kauniissa virkatussa korissa.

Koska en osannut valita, tilaisinko bambuiset vai metalliset virkkuukoukut, edullisen hinnan vuoksi päädyin ottamaan molemmat. Laatu vaikuttaa ihan hyvälle, käyttökokemuksia luvassa lähipäivinä. Kotelot eivät ole erityisen kauniit, mutta pitävät koukut helposti löydettävissä, joten saavat ainakin hetken pysyä noissa säilytyksessä.


Kirppislöytö-pussukka oli pakko kuvata kun sain tarvikkeet sinne siirrettyä. Paljon kauniimpi kuin Liberon mainoskassissa meille tullut läpinäkyvä pussukka ja niin suuri, että tähän mahtuisi myös joku pieni virkkuutyö mukaan kassiin otettavaksi.


Eilen oli pakko saada tehdä jotain muuta kuin afrikankukkia ja iltapalana valmistui virkattu nauha. Lankana Novitan bambu, puikot 2.5mm ja langan menekki vähäinen. Minulla oli tänään kuvausapulaisena kuopus, joka halusi todella kovasti tutkia minkälaisen nauhan äiti olikaan tehnyt. Lapsenkestävyys, testattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti