perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mammuttimarkkinoilta


Eilen alkoi Citymarketin mammuttimarkkinat ja tänään rohkeasti sinne uskaltauduttiin koko perheen voimin viikon ruokaostoksille. Tavoitteena siis käydä kerran viikossa jääkaapin täyttävä ostosreissu ja muuten vain sitten täydentää kaappia tarvittaessa esim. tuoreella leivällä ja hedelmillä. Aika hyvin toimii, mutta siinä ostoksia kasseihin ja autoon pakatessa kyllä miettii, että onko tässä mitään järkeä...


Perjantain kunniaksi nappasin mukaan nipun tarjoustulppaaneja, ihania pinkkejä kunhan nuput aukeavat. Pesuainepullon oston kylkiäisenä tarjottiin Pentikin pallomaljakko, johon kotona laitoin perhosnauhan koristeeksi. Päiväunien ajaksi nostin maljakot olohuoneen arkun päälle, mutta lasten herättyä ne on pakko siirtää ylemmäs. Ehkäpä vielä joskus arkun päällä uskaltaa pitää särkyvää ja vettä sisältävää tavaraa ;)

4 kommenttia:

 1. Tuo pallomaljakko on kyllä nätti! :)

  Voi, ku voiski joskus ostaa/saada tulppaaneja :D Meillä ainakin toinen kissoista söi viimeksi tulppaanikimpun nuput, kun olivat vielä sellaisia ihan tuoreita. Joten se niistä tulppaaneista sitten :D Ja lasiesineet on kaikki kaapeissa lasin takana, kun muutamat turhan arvokkaat on helisseet iloisesti säpäleiksi lattialle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös kaikki lasiesineet on joko kaapissa, tai vähintään 1,5metrin korkeudella. Lapset on ehtiväisiä, ja hyvin kiikkuvia ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onneksi sitten onkin ihana kaivaa vanhat ihanuudet esille, ei tarvitse uusia ostaa kun vanhatkin tuntuu ihan uusille!

   Poista