torstai 13. maaliskuuta 2014

Repun alku mutta laukun loppu?

Useammassa blogissa on vilahdellut viime aikoina virkattuja reppuja, alkuperäinen idea taitaa olla peräisin Ripaus tunnelmaa-blogista. Reppu on todella suloinen, joten päätin toteuttaa sellaisen aikuisen koossa itselleni. Etsiskelin ohjetta pohjan tekoon, mutta lopulta päädyin yrityksen ja erehdyksen kautta kokeilemaan miten sujuisi ilman ohjetta. Niin taitava en vielä ole, että täysin kuvaa katsomalla voisin nähdä, miten työ on tehty. Ja muutaman purkamisen jälkeen onnistuin! Mikä voittajafiilis, vaikka se vaatikin muutaman tunnin tahkoamisen (ja muutaman tunnin menetettyä yöunta...). Ensimmäinen ilman sanallista ohjetta tehty virkkaus!


Tästä se lähtee, yritys nro 3... 

 


Pyöreältä näyttää, eikä enää banaanilta... Ja pohja on valmis!


Ja nyt kun tekniikan hoksasin, niin tällähän voisi tehdä vaikka mitä! Vähän vielä itselläkin mietinnässä, että tuleeko tästä reppu vai sittenkin laukku, jolle voisi olla enemmän käyttöä. Pohjaan suunnitelmissa tehdä pahvista kovike, jolle virkkaisin päällisen. Näin pohjasta tulisi hieman jämäkämpi ja kauniimpi, kun laukussa olisi tavaraa painona painamassa pohjaa alas.

Lankana on Novitan Hanko, johon ihastuin ihan täysin. Juuri sopivaa tällaiseen projektiin ja todella kivaa virkata. Värejä löytyy harmaan lisäksi myös mm. oma suosikkini puuteri ja lanka on vieläpä 50% kierrätyspuuvillaa, joten aina parempi . Tästä taitaa tulla sellainen "kun hiiri kissalle takkia ompeli"-projekti, saa nähdä miltä lopputulos näyttää!

7 kommenttia:

 1. Minulle tulee voittajafiilis siinä kohtaa, kun saan pyöreän virkkauksen pysymään muodossa eikä neliskanttinenkään ala muotoutumaan kolmioksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskahan uskallan kokeilla kokeilla neliskanttista, siitähän voisi tulla kirjaimellisesti ihan timanttia ;)

   Poista
 2. Näytäthän sit lopputuloksen? Mun suurin voittajafiilis tuli siitä, kun opin isoäidinneliön virkkaamaan (niistä peitto edelleenkin on kesken...). En oikein tajua, miten yläasteella virkkailin ihan käyttökelpoiset kassin ja penaalin omasta päästä - nykyään, kun tuntuu, ettei vain suju :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos tulee näytille toki, nyt alkaa olla jo suunnitelmat valmiina mielessä (hyvähän se on tässä vaiheessa kun reunakin alkaa olla jo yli puolenvälin...)

   Kiva blogi sinullakin, ja lohdullista kuulla, että joku muukin purkaa ja omistaa parittomia villasukkia... :)

   Poista
 3. Mullakin löytyisi sopivaa lankaa jemmoista, pistetään loputtomalle to do -listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sinäkin innostuit!

   Kurkkasin blogisi ja mikä aarreaitta, vau!

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista