tiistai 25. elokuuta 2015

Liinakuosisia asusteita

Uusien tuotteiden kokeilu kantoliinakankaiden maailmassa jatkuu ja näistä kaulakoruista tuli heti omia suosikkejani. Keskellä oleva Oschan Roses Pimpernel on ollut yksi rakkaimpia kantoliinoja, joita kuopuksen kanssa käytin ja on ihanaa saada se takaisin käyttöön. Taikapölyineen, unihiekkoineen ja vauvamuistoineen <3 Nämä kolme korua ovat myynnissä pian myös facebookissa, joten nopea nappaa ne heti omakseen sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com. Liinoina vasemmalta oikealla Vanamo Kide Kuura, Oscha Roses Pimpernel ja Vanamo Kide Hetki. Riipuksen halkaisija 18mm ja palloketjun pituus n. 60cm. Hinta 13€ + postit 2€, ja tuttuun tapaan samoilla postikuluilla tulee useampi tuote.

Viikonlopun Vadelmatarhan tapahtumaan on valmistunut myös hiuspampuloita sekä liinakuoseilla, että ns. peruspuuvillaisena, joista tässä muutama esimerkki. Näitä laittelen sitten myyntiin viikonlopun jälkeen, mutta toki jos oma mieluisa siellä näkyy niin saa laittaa sähköpostia :) Näiden halkaisija on n. 2,3cm.

Muutama isompi hiuspampula aikuiselle, näissä kuoseina samat kuin kaulakoruissa. Isompien pampuloiden halkaisija on n. 2,8cm. Onnekseni olen jo aloittanut pitkien hiusten kasvattamisen takaisin, ihmisellä vaan ei voi liikaa vaaleanpunaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti