sunnuntai 23. elokuuta 2015

Vadelmatarhaa kohti

Vaaleanpunainen kukkarengas mintunvihreillä helmillä beigessä nauhassa on yksi viime aikojen tilaustöistä. Tällä hetkellä valmistuu koruja pitkästä aikaa myös myyntitapahtumaan sillä olen mukana esittelemässä ja myymässä tuotteitani Oulun Vadelmatarhan Hemmottelu ja Hyvinvointi-viikonlopussa 28-29.8 klo 10-14. Tapahtumasta onnistuu myös tilaustuotteiden nouto, joten nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää tilaisuus ja tilata oma korusi noudettavaksi viikonloppuna. Mukana on myös uusia tuotteita ja Käsityökorttelin suosikkituotteita eli rusettipinnejä ja -ponnareita. En malta odottaa, mutta sitä ennen virkkuukoukku sauhuamaan, ettei tarvitse tyhjän pöydän takana seisoa!


Tumma harmaa ja tumma oliivi-koru oli tilaustyö, johon sain väritoiveen ja toteutuksen kolmen helmen koruun sain päättää itse. Mietin pitkään miten lähtisin näitä kahta tummaa sävyä yhdistämään ja ennalta arvattavan värijärjestyksen sijaan päädyin sijoittamaan oliivin helmen reunaan.

4 kommenttia:

 1. Hei, minkähintaisia sun korut on ja mitä kautta niitä myyt? Kiinnostaisko lisäyhteistyö? :)

  T: Elina, oulu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat koruilla ovat pääosin 13-17€ ja myyn niitä tällä hetkellä näin blogin kautta tai facebookissa Minttuliini Design https://www.facebook.com/minttuliinidesign?fref=ts

   Yhteistyö kiinnostaa toki, laita minulle sähköpostia omenapuunvarjossa@gmail.com, niin mietitään yhdessä tarkemmin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Koru sopisi hyvin myös meidän sisustukseen... ;)

   Poista