maanantai 31. elokuuta 2015

Vaaleanpunaiset villaihanuudet eli villasukat huovutetulla terällä

Näiden esittelyä olen odotellut jo hetken, sillä "tuli pari muuttujaa". Niinkin yksinkertainen asia kuin pyykinpesukone hajosi juuri samalla hetkellä kun päätin, että seuraavaan koneelliseen laitan nämä huopumaan. Onneksi lopulta koneen rummun takaa löytyi vain kivi (kiitos kiviä keräilevä kuopukseni...) ja nyt on sukatkin valmiit lähtemään testiin. Värit on aika superihanat ja mätsää ihanasti samaan tilaukseen menevien Roses Pimpernel-ponnarien kanssa. Sukat saavatkin siis nimekseen Roses Pimpernel-sukat.  

Sukkien varsi on lämmintä ja paksua 100% merinovillaa, joka on ollut ihan meidän lempimateriaali herkkäihoisten lasten kanssa. Merinovilla on superpehmeää, kuin pumpulin kosketus pienissä jaloissa. Ja myös kestävät, sillä lapsilla oli koko talven samasta langasta tehdyt merinovillaiset sukat ulkoillessa eikä sukissa näy kulumista yhtään. Merinovilla kestää myös konepesun. Sukkien teräosa on 100% villaa, joka on konehuovutettu. Huovutettu villa on lämmintä, paksua ja jämäkkää, mutta muotoutuu jalkaan käytössä. Sukat on suunniteltu kantamista varten, joten niissä on superpitkät varret, joita voi käyttää joko rutattuna tai vetää suoraksi lapsen polvitaipeisiin saakka. Nämä ovat myös ihanan lämpimät vaunuissa nukkuvalla vauvalle, suosittelen kokeilemaan viluvarpaille! Mahtuvat myös Stonzien sisään lisälämmikkeeksi linerzien vaihtoehdoksi. Alle suosittelen merinovillaista villasukkaa, keinokuituiset ja puuvillaiset sukat eivät pidä samalla tavoin lämpimänä kuin kaksi kerrosta villasukkaa paljaalla iholla. Terveisin kahden viluvarpaan kylmävarpainen äiti, joka itsekin ulkoilee syksystä lähtien paljaalla iholla merinovillaa käyttäen.


Laadukkaita materiaaleja ei voita mikään ja tällaisesta väriyhdistelmästä ei voi tulla kuin kaunis lopputulos. Sukkien tekijänä en kuitenkaan ole minä vaan äitini, jonka kanssa meillä on yhteistyö sukkien osalta. Olisi ihana ehtiä tehdä kaikki itse, mutta taitavalle tekijälle on helppo luottaa langat. Sukat ovat tulossa Minttuliini Designin valikoimaan, kunhan saadaan testaajalta käyttökokemuksia ja tuntumaa. Tarkoitus on tehdä sukkia kahdessa eri koossa, nämä ovat isommat ja sitten pienille suloisille pikkuvarpaille omansa.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! Justiinsa eilen pengoin omia lankakorejani ja siellä oli useampi kerä huovutettavaa villalankaa. Taidan tehdä omalle Yksveelleni samalla idealla sukat talven vaunulenkeille. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat! Toivottavasti tulee myyntiin! Tämän on varmaan tyhmä kysymys, mutta mistä kannattaa /voi ostaa merinovillaiset sukat?

    VastaaPoista