maanantai 17. elokuuta 2015

Vierailulla Paapossa

Perheemme vietti viime loppuviikon lomaillen Tuurissa ja siksi blogikin pysyi hiljaa. Kun niin lähellä Alajärveä oltiin, niin yksi reissun matkakohteista oli tietenkin Paapo. Pieneltä paikkakunnalta löytyy todella, erityisesti sosiaalisessa mediassa aktiivinen, käsityöliike johon varmasti jokainen käsillä tekevä on jossain törmännyt.

Lalylalan hahmon ohje on hankittuna minullakin, on nämä kyllä aika veikeitä ja miten ihana vauva pussista kurkistaakaan.

Väriloistoa löytyi monta hyllyllistä ja Alizen lankojen valikoima oli suuri. Ne ovat edullisia lankoja ja tiedän monen näistä amigurumeja tehneen, niitä oli myös liikkeessäkin esillä. Liukuvärjätyistä langoista tulisi aika hauskoja, värikkäitä hahmoja, lisätään ehdottomasti tekolistalle!

 Heidi Bearsin Happypotamus.


 Ja toinen Heidi Bearsin hahmo eli Fatty Lumpkin.


Seinällä oli iso kyltti "Saa kuvata" ja niinhän minäkin tein. Tämä on yksi asia missä Paapo erottuu edukseen eli sosiaalisen median käyttö mainonnassa. Käsityöliikkeillä on monesti vanhahtava yleisilme ja niiden käsityöilloissa voi kuvitella keski-iän nousevan korkealle. Paapo on nuorekas ja aktiivinen, kiertävät messuja ja aika moni taitaa jo odottaa tulevan viikonlopun Kudemarkkinoitakin. Paapo julkaisee myös virkkausohjeita, itse olen tehnyt mm. tähtikorin ja nuken kantokopan.


Minä odotan ja toivon kudemarkkinoilta mintunvihreää trikookudetta olohuoneen mattoa varten, joko sinulla on ostoslista valmiina?

1 kommentti: