perjantai 7. elokuuta 2015

Vilaus tulevista uutuuksista

Pieni vilaus tulevasta ja ihanista Liinalapsen Vanamo-kankaista, jotka saapuivat postissa eilen. Olen laajentamassa Minttuliini Designin tuotevalikoimaa rakastamieni kantovälineiden pariin ja valikoimaan on tulossa kantorepun imeskelysuojia ja muita kantoliinoista valmistettuja tuotteita. Kotimaista käsityötä kannattavana on luontevaa, että ensimmäiset tuotteet tulevat valmistumaan juuri näistä kankaista. Kunhan saan mallitestaukset valmiiksi, pääsette näkemään mitä kaikkia kivoja juttuja olenkaan suunnitellut!

Esikoiseni oma Wompat-reppu on juuri harmaasta Kide Kuurasta (toinen alhaalta) ja siihen täytyy ehdottomasti imeskelysuojat saada. Ihan vain koristeeksi tosin, mutta sallittua käyttöä sekin.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita tuotteiden suhteen, laita minulle sähköpostia minttuliinidesing@gmail.com

5 kommenttia:

 1. Imeskelysuojille olisi todellakin tarvetta ja wrap scrap pehmot olisivat tosi kivoja ja kokeilehan visioida puurenkulan sisään pala liinakangasta ja koruksi kaulaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten paljon ideoita, pistetty jokainen korva taa ;)

   Poista
 2. Onpa ihana blogi siulla, ryhdyin lukijaksi! :-) Pistin siulle muuten haasteenkin, joka löytyy blogistani: http://sokeria-ja-langanpatkia.blogspot.fi/2015/08/kysymyksia-ja-vastauksia-blogihaaste.html :-)

  VastaaPoista