tiistai 16. joulukuuta 2014

Virkkausta harjoitteleva esikoiseni

 
Osallistun Facebookin Käsityöblogit-ryhmän vuoden 2014 joulukalenteriin tällä postauksella. Pikkuhiljaa aletaan hiljentyä jouluun, mutta virkkaustahti vain kiihtyy korujen osalta viimeisten postituspäivien lähestyessä. Esikoinen on innokkain apulaiseni, tässä hän kertoo virkkaavansa pöllöä. Muutama vuosi vielä ja toivon, että pääsisimme harjoittelemaan virkkausta ihan todella. Sormivirkkaus voisi olla hyvä vaihtoehto pienelle aloittelijalle, vai löytyisikö lukijoilta hyviä vinkkejä?

Lankakerän pitäminen on tärkeä auttamismuoto ja voittaa jopa autoilla leikkimisen. Prismasta ostin useamman jättikerän kuvassa näkyvää Red Heartia ja on ollut positiivinen yllätys virkata. Paksusta langasta tulee äkkiä näkyvää tulosta ja lopputuloskin on pehmoista. Ihanan jouluisen värit kruunaa kaiken, mitä kaikkea tästä ehtiikään tehdä ensi jouluksi!

Tässä viimeisimmät Red Heartin jättikerästä valmistuneet, pupuihin olen itse ihastunut todella ja mietinkin, että montako voisi jättää omalle sohvalle. Myyjäisissä ei näille kavereille uutta kotia löytynyt, joten pikaiseen joulumyyntiin pääsevät ennen kuin palaavat takaisin omalle sohvalle. Hintapyyntö on todella edullinen 10€+ postit ja jos sinulle olisi uusi koti tarjolla, niin laita sähköpostia omenapuunvarjossa@gmail.com

Koruale herätti suuren suosion ja aikuisten koruja on enää muutama jäljellä. Lasten koruja löytyy myös ja vielä ehtii kuusen allekin!


6 kommenttia:

 1. Onpa ihania töitä! Olet taitava. Minäkin haluaisin virkata ja neuloa ja vähän jotain osaankin,mutta sitten työt tyssäävät johonkin ohjeeseen mitä en ymmärrä. Nyt on villasukan teko menossa ja vaiheena kantapää... Ei ole kalliita sinun pupuset. Pidänpä mielessä,jos tulee myöhemmin lahjaidean tarvetta. :-) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Nopeasti ohjeita oppii lukemaan, kuvalliset on kyllä minullekin vielä opettelun alla. Onneksi fb on täynnä ihania ihmisiä, joilta voi kysyä neuvoa eri käsityöryhmissä

   Poista
 2. Ihana!
  Puput ovat suloisen näköisiä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pupusia, harmi ettei niille löytynyt myyjäisissä ostajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Muutamalle on jo uusi koti löytynyt ja yksi jää kotiin omalle sohvalle :)

   Poista