torstai 25. joulukuuta 2014

Joulun taikaa

Jännitys on taas tältä vuodelta ohi, jouluaatto juhlittu ja lapset innoissaan pukin tuomista lahjoista. Mistä pukki tiesikään, että esikoinen toivoi puu fu tom-sarjan leluja ja imuria, tai että kuopus toivoisi uusia pikkuautoja jo ennestään laajaan kokoelmaansa. Joulupukki vieraili jo ennen päiväunia, joten meillä oli pitkä päivä aikaa leikkiä uusilla leluilla kera jouluvieraina olevien isovanhempien.

Pukki toi osan lahjoista ja loput oli tonttu tuonut kuusen alle lasten päiväunien aikaan. Kyllä meillä oli ollut kilttejä lapsia ja aikuisia, mutta onneksi joulu on vain kerran vuodessa mitä tulee kotiin saapuvien lelujen määrässä. Kevään kirpparia varten on jo lasten leluvarastojen siivous aloitettu, uusille on tehtävä tilaa.

Virkkuukoukkukaan ei levännyt edes jouluaattona, vaan lasten virtahepo-pehmo on enää jalkoja ja korvia vailla. Tilauksiakin otin vastaan aattona koruista, joten tiedän miten joulun pyhien lapsivapaa-ajat käytän. Huomenna kuitenkin jotain uutta ja erilaista, taisin vähän höpsähtää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti