keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukuvaukset


Nyt kun koruruuhka on tämän joulun osalta muutamaa postitusta vaille ohi, on aika muistella viikonlopun joulukorttikuvasta. Joulukortteja ajatellen nämähän otettiin päivää myöhässä kun olisi ollut aika ne lähettää edullisella postimaksulla... Näin viime tippaan jätettynä ei korttien teettäminen enää ollut prioriteettilistan ykkösenä, rahanmeno vai rahantulo, voitte arvata kumman valitsin iltapuuhiksi. Tänä vuonna ei siis meidän lasten kuvilla varustettuja joulukortteja (tai muunkaanlaisia) postilaatikoista löydy, mutta ehkä tästä selviämme, sekä me että korttien saajat. Onneksi on facebook, sähköposti ja tekstiviestit, joulu tulee ilman korttejakin. Kuvien muokkaus tekee ihmeitä, se muistiin ensi vuodeksi. On syynsä, miksi aiemmin olen tämän tehnyt jo marraskuussa, muistisääntö numero 2.

Esikoinen ei kuviin tonttulankkia halunnut ja se hänelle sallittakoon, mieluummin tyytyväinen lapsi kuvissa ilman lakkia kuin itkevä ja lakkia repivä tahtotaapero. Tonttupuvut Kappahlin mallistosta, sama sarja ollut käytössä ensimmäisistä joulukuvista lähtien. Kuopus perii aina esikoisen edellisvuoden ja esikolle löysin tämän tonttupuvun kirpparilta jo alkusyksystä. Uutta vastaavassa kunnossa, ei nämä tonttupuvut paljon kulumaan pääse.

Ihania kuvia jäi kuitenkin muistoksi tästäkin joulukuvauksesta ja kuvat pääsevät isovanhempien sekä omaan perhekalenteriin, jotka toivottavasti vielä ehtivät saapua ennen joulua. Viime tippaanhan niidenkin teettäminen jäi, kuinkas muutenkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti