tiistai 23. joulukuuta 2014

Hanhi saapui taloon

Kävin viikonloppuna Oulun seudun käsityöyrittäjien joulumyyjäisissä pikisaaressa ja olihan tunnelmallinen paikka! Tiheä lumisade, aamuinen hämäryys ja jouluvalot saattelivat perille Keltaiseen taloon, jossa oli hyvin erilaisia tuotteita myyvät käsityöyrittäjät yhdistäneet voimansa. Pupua lähdin hakemaan mutta hanhen kanssa kotiin tulin. Ihastuin hanheen heti sen nähdessäni ja kahden lintufanin äitinä tiesin, että se olisi myös lasten mieleen. Hanhi asustelee olohuoneen lipaston päällä, mutta aina välillä esikoinen sen leikkeihin pyytää ja hanhen kanssa ajattaa pikkuveljeään takaa molempien kikattaessa aivan innoissaan. Leikkien päätteeksi hanhi aina palaa lipaston päälle vartioimaan touhuja.

Hanhen jalat on hauskasti muotoiltu, pieni yksityiskohta, joka tekee tosi paljon ilmettä. Joulun jälkeen hanhi saa eri värisen rusetin kaulaansa, pelkäksi joulukoristeeksi hanhi ei varmasti jää.

Yksi yö jouluun ja paljon on vielä puuhaa jäljellä. Mutta joulu tulee ilman siivottuja komeroitakin ja stressiä, kunhan ne paketit vain ehtisi paketoida ennen joulupukin tuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti