lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulumyyjäiset vol. 2

Siellä sitä nyt ollaan, myyjäisissä jälleen kerran. Tällä kertaa ilman meitä myyjiä osallistutaan paikallisen kirpparin joulumyyjäisiin. Uutena mukana on puputyynyt ja se nallekin valmistui, muuten mennään edellisistä myyjäisistä tutuilla jutuilla. Tämä joulu oli opetus siitä, että myyjäisistä täytyy ottaa selvää jo vuosi ennen, jotta on kärppänä paikalla varaamassa paikkoja heti, kun niistä ilmoitetaan. Vinkkinä myyjäisten järjestäjille toivoisinkin, että mainostakaa myös mahdollisille myyjille tulevia joulumyyjäisiä eikä vain niille asiakkaille...

Heijastavia sydämiä sekä tähtiä, huopaenkeleitä ja virkattuja keksejä, näitä riittää!

Kirpparikeijulta kävin hakemassa täytettä pöytään ja hän antoi mukaani ihanat koristebambit ja pannunaluset. Tiedättekö mikä houkutus olisi kotiuttaa noista molempia ja nämä olisi myös tosi kiva lahjaidea pukinkonttiin. 

Surumieliset pieliset paikalla, tottakai! Pielinen kaipaa oman kainalon lämpöön, tietäisitkö sinä sopivan?

Virkatut korut myös mukana ja todella edulliseen tarjoushintaan. Tarjoushinnat tulossa myös blogin puolelle jäljelle jääviin koruihin, joten kannattaa kurkkia heti sunnuntai-iltana. Uudistan korupuolta, joten vanha varasto myydään edullisesti pois.

Jos Kirpparikeijun tuotteet kiinnostavat, niin ne löydät myös Kirpparikeijun Ankka ja Vaneri-joulupuodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti