lauantai 6. joulukuuta 2014

Puputyyny

Hullu pupunainen täällä taas hei! Muistatteko vielä joulumyyjäiset? Alkuperäinen suunnitelma oli osallistua vain näihin yksiin isoihin myyjäisiin tänä vuonna ja sen kokemuksella valmistautua jo seuraavaan vuoteen. Mutta kun lähikirppari-kahvilamme ilmoitti järjestävänsä joulumyyjäiset, huomasin hyvin äkkiä ilmoitttautuneeni mukaan. Hulluintahan tässä on se, että myin kaikki puput edellisissä myyjäisissä/heti sen jälkeen ja myytävät ovat siis sen tuoteryhmän osalta aika vähissä. Kun isoihin myyjäisiin oli aikaa valmistautua kuukausi, niin nyt aikaa on 1,5 viikkoa. Tuumasta toimeen vain ja ensimmäinen uutustuote on nyt valmis. Saanko esitellä, yllätys yllätys, pupu kera rusetin! Tällä kertaa tyynyn muodossa, alkuperäinen idea mallista on Prinsessajutun pöllö. Pöllöjä näkyi myös myyjäisissä  ja siellä keksinkin, että minun on muutettava idea enemmän oman näköiseksi.

Olen niin ylpeä itsestäni kun uskaltauduin tekemään nenän ja se jopa onnistui. Hyvin tarkka teko-ohje löytyi pinterestistä, mitä tekisinkään (tai jättäisin tekemättä...) ilman sitä! Kooltaan pupu on tarkalleen 30cm, joten sopiva kainaloon mutta kiva myös koristekäytössä. Mitään irtoavia osia ei ole, ja ompelin silmät, nenän ja rusetin jo ennen osien yhdistämistä, jotta sain ne varmasti kunnolla pääteltyä.

Joulumyyjäisissä muiden pöytiä kierrellessä ja virkattuja tuotteita myyvien kanssa jutellessa kävi selväksi, että pehmolelut olivat monen ostosuosikkeja. Helppoja lahjoja lapsille mutta moni sopisi myös aikuiseen makuun ja kotiin. Minullakin on oma pupupehmomalli suunnitteilla, itseasiassa jo puoliksi valmiina. Useammassa pöydässä bongasin tuttujen ohjeiden mukaan tehtyjä tuotteita, mutta itse en halua suoraan lähteä toisen suunnittelemaa myymään. Jotain omaa pitää olla, jotta voi myös varmistua ettei naapuripöydässä myydä samaa tuotetta vain murto-osalla omani hinnasta.

Kuka ei kuulu joukkoon....? Toivottavasti puputyyny löytyisi tänä vuonna jonkun muunkin kuusen alta, hui, taas saa jännittää!

Muistakaahan osallistua arvontaan, vielä vuorokausi aikaa!

6 kommenttia:

 1. Heippa!

  Tulin vain kertomaan, että myyjäisistä ostamani, sinun tekemäsi heijastava tähti on kyllä suloinen! Emmin vielä, raskinko laittaa sen pyörääni johtotähdeksi vai saako se pehmeästi kulkea mukana takin helmassa :)

  Olet tosi symppiksen oloinen tyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistäsi, tämä tuli kyllä juuri nyt todelliseen tarpeeseen <3

   Poista
 2. Hei! Minua kiinnostas..kuinkas teet tuon rusetin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusetin ohje:
   Taikarenkaaseen tehdään 3kjs, 6 pitkää pylvästä, 3kjs, kiinteä silmukka (tässä on toinen puoli rusetista) ja tehdään samoin toinen puoli, eli jälleen kolmella ketjusilmukalla ylös, 6 pitkää pylvästä, 3kjs ja jälleen kiinnitys kiinteällä silmukalla. Katkaistaan jättäen pitkä lanka rusetin ympäri kiertämistä varten ja lanka silmukasta läpi. Taikarengas kiristetään. Sitten vain kiedotaan häntä rusetin ympärille, itse mallailin vähän aina rusetin mukaan kuinka paksun teen tuosta kieputuksesta ja päätellään. Itse päättelin tekemällä tuplasolmut ja nauhoilla kiinnitin rusetin pupuun ennen osien yhdistämistä, jotta sain pääteltyä loppunauhojen päät vielä hyvin pupun vartaloon.

   Poista
 3. Voi miten liikkis pupunen! <3 Ihania nämä sinun virkkailusi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SaarA! Kun muut tuntuvat hullaantuvan pöllöistä, minä taidan innostua samassa määrin rusettipupuista :)

   Poista