tiistai 10. kesäkuuta 2014

Omia lempiblogejani ja pieni ripaus pinterestiä

Olen viime päivinä jäänyt aivan koukkuun monille niin tuttuun palveluun, mutta minulle ihan uuteen, eli Pinterestiin! Ihan mahtava paikka, jonka moni ominaisuus ja hyödyntämismahdollisuus on minulla varmasti vielä huomaamatta. Sieltä olen etsinyt virkattujen lakkien ohjeita ja nyt eilisen illan käytin neliöliinan ohjeiden tutkailemiseen.

Jos kantamisaiheet kiinnostavat, niin kannattaa tutustua Kantaen-palveluiden blogiin ja pinterest-seinään. Anu on kerännyt pinterestiin aivan ihania kuvia, ja blogissaan hän kirjoittelee hyvin ajankohtaisista kantamisaiheista. Taaperon kantaminen kannattaa -postauksessa on monia hyviä vinkkejä, miksi kantamista ei kannata lopettaa vauvavuoteen. Ja kantamisenhan voi vielä aloittaakin taaperoiässä, isomman lapsen kanssa harjoittelukin voi olla huomattavasti helpompaa kuin pienen vauvan kanssa. Ja kukapa ei olisi miettinyt Mikä on paras hankinta ensimmäiseksi kantovälineeksi?

Toinen kantamisaiheisista lempiblogeistani on Ipanaisen blogi, jossa on ollut viime aikoina ihanaa seurata kanojen ja lampaiden arkea kesäkodissaan. Ipanaisen blogissa voi nähdä vilahduksia uusista Tulan kantoliinoista, aivan ihania herkkuja, joita odottelen testaukseen toivottavasti kesän aikana!

Kantoliinojen tekemisen seuraaminen on yksi lempiaiheistani, ehkä vielä joskus pääsisisin ja ehtisin itsekin tekemään oman. Siihen asti seurailen Christan tekemisiä Christan käsistä-blogissa. 

Seidi kirjoittelee Minä, sinä ja hän-blogissa ihanan monipuolisesti ja avoimesti taaperoarjesta, uusimmat postaukset on luettava heti niiden ilmestyttyä.

Onko sinulla jotain kivoja linkkivinkkejä tai ihania uusia blogeja seurattavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti