perjantai 6. kesäkuuta 2014

Salmiakkikarkki, joka ei lihota

Eilen se saapui, aiemmin jo mainitsemani käsinkudottu kantoliina. Ehdin sitä jo muutamaan kertaan kokeilla ja on kyllä upea! Todella helppo sitoa, liukuu helposti sitoessa mutta kuitenkin helppo solmia eikä liukastele. Tämä olisi aivan ihana jo ihan pienen kanssa, mutta ei tuollainen kymmenkiloinenkaan tunnu missään. Ei tunnu paksulle mutta sidonnassa tosi tukeva, minunkin herkät hartiat tykkää!


Väri on niin mieleinen! Loimesta löytyy lempivärejä, vaaleanpunaista, syklaamia ja harmaan eri sävyjä, ja kuteeksi valitsin mustan. Päätös ei ollut helppo, pyörittelin mielessä myös liilaa, harmaata, syklaamia ja malvaa, valinnan tein ihan viime hetkellä. Olen tähän niin tyytyväinen, joskus kannattaa ottaa riski ja myös kuunnella muiden mielipidettä. Väriltään kuin herkkukarkkipussi lempikarkeilla, ihania punaisia ja herkullista salmiakkia, namps!

Reunat ovat todella siistit ja suorat, ihan ansaitusti päärmäämättömät mikä lisää liinan käyttömukavuutta.

Lähikuvaa kudonnasta, kalanruoto vaikuttaa todella kivalle.

Merkki liinan toisessa hännässä, ihana keskimerkki-tupsu jäi kuvaamatta. Liina on materiaaliltaan 100% puuvillaa, eli loistava kesäkeleille: Pese, pidä ja nauti!

Kiitokset liinasta Mamma fiksaa -blogin Christalle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti