tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lippapipot koko perheelle

Olen ihaillut Nosh Organicsin lippapipoja kevään mallistosta, mutta ne oli jo loppuunmyytyjä kun  minä vasta ehdin ne ensimmäisen kerran huomata. Löysin kaavan pipoon parisen viikkoa sitten ja muutamassa tunnissa oli lippapipot tehty koko perheelle! Tosi kiva malli, tosin hieman korkeutta tekisin esikoisen lakkiin lisää seuraavalla kerralla. Kaavaan on laitettu valmiiksi jo saumanvaratkin ja ohjetta on helppo noudattaa.

Vähän vielä mietinnässä laitanko tupsuja, ehkä hieman kesäisemmät ilman mutta syksyversioon voisi jo tupsukin sopia. Syksyksi tämä olisi kiva fleecevuorella, ehdottomasti tekolistalle!


Omani tein ensimmäisenä, onneksi, sillä muutama virhe siinä on mutta harjoituskappalekin on päässyt ahkeraan käyttöön! Tämä on XL-kokoa ja menee siis myös aikuiselle.

Kokkaaja vauhdissa! Ehkä joskus vielä sovimme, ettei hiekkaa saa viedä leikkimökkiin...

Kokin apulainen keskittyi purkin kannen kiinni laittamiseen ja avaamiseen.

Halaus pikkuveljelle <3 Pojat ovat kuin paita ja peppu, ja eivät kinastele tai riitele (vielä) yhtään. Painit ovat leikkimielisiä ja yhteisiä, vierekkäin leikittyjä leikkejä alkaa jo muodostua. Halauksia jaetaan usein ja nukkumaan mennessä pussataan, maailman suloisimmat pikkumiehet!


3 kommenttia:

  1. On kyl kivat pipot :) Minäkin sain tämän ohjeen käsiini jokunen viikko sitten, mutta toteutus on edelleen vaiheessa. Mietin meinaan tuota tukihuopaa, mitä se on ja mistä sitä saa? Mä oon näissä ompeluhommissa tumpelo, mutta trikoopipoja olen innostunut tekeen pojalle, itselleni ja muutamalla kaverinkin lapselle. Eka neliöpipot, tänä keväänä jo lörppäpipot, seuraavaksi voisi koittaa lippaversioita :)

    VastaaPoista