maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pallokuosinen wrap tai

Aikaisemman bussineliön rinnalle piti tehdä "hieman vähemmän kasvunvaraa" sisältänyt yksilö, ja tätä lähdin muutenkin parantelemaan malliltaan. Muuttelin mallia, pehmusteet löytyy paneelin osalta niskasta ja polvitaipeiden kohdalta, vyötäröhihnassa on paksu pehmuste ja samoin olkaimissa. Olkahihnat ovat tässä liinamaiset, ja ne voi joko pitää taitettuna tai levittää olkapäille. Pehmusteet olalla ovat todella mukavan tuntuiset, niihin(kin) otin mallia Christan ohjeesta. Kone hieman yskähteli vyötäröä ommellessa, mutta pienen aaltoilevan sauman kestää kun käyttömukavuus on todella hyvä ja ei se onneksi käytössä mihinkään näy.


Olkaimet voi levittää lisätueksi pepulle tai ne voi viedä köytenä jalan ali, ehdottomasti kiva lisä painavamman kannettavan kanssa verraten perusneliöön. Kankaat tähän hankin Ikeasta, punainen on Lenda-kangasta, joka sopii mainiosti liinaolkaimiksi ja pallokangas on Hildis. Hildis on todella tukevan oloista puuvillaa, siitä saisi myös aika kivan kesälaukun...


Pitkät olkahihnat voi sitoa vastakkaisen hihnan alta kiertäen vahvistukseksi rinnalle ja kun vielä levittää hihnan, niin jakaa painoa kivasti pois hartioilta. Hihnoista tein niin pitkät, että riittää isommallekin kantajalle.

Muutenhan wrap taista tuli aivan loistava, mutta se on ihan aavistuksen jo liian kapea kuopukselle. Liinaolkaimilla saa hyvän asennon tehtyä ja käyttöä näin pidennettyä mutta harmittaa ihan hirmuisesti kun käytin tähän tosi paljon aikaa ja on käyttömukavuudeltaan niin hyvä. Ei kai se auta, kuin alkaa tekemään isompaa ja myydä tämä pois. Ensimmäinen liian iso, toinen liina pieni niin eikös kolmas voisi silloin olla jo ihan sopivan kokoinen ;)

1 kommentti: