perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pienen miehen muuttopäivä

Pitkästä aikaa sisustuksen parissa puuhailtu aamupäivä, kiitos lasten kanssa leikkivien isovanhempien. Kuopus on nukkunut tähän asti meidän kanssa makuuhuoneessa, mutta minun aloitettua työt, ei nukkumajärjestely ole enää tällaisenaan toiminut. Siispä kuopus saa siirtyä ensi yöstä lähtien omaan huoneeseen nukkumaan, jottei aamulla soivat herätyskellot häntä häiritse. Kunhan lasten yöt rauhoittuvat (vai ovatkohan yhtäjaksoiset yöunet vain jotain urbaanilegendaa...), muuttavat sitten samaan huoneeseen nukkumaan. Ideana olisi tehdä pienemmästä makuuhuoneesta (nyt kuopuksen uusi huone) nukkumahuone ja isompi makuuhuone (eli esikoisen nykyinen) saisi toimia leikkihuoneena. Näin leikkihuone olisi käytössä koko päivän, eivätkä päiväunet häiritsisi leikkimistä.

Mummonhuoneen uusi ilme näyttää siis tältä. Sohva siirtyi ikkunan alle, ja kuopus sai oman nurkkauksensa huoneen perältä. Pöytälamppua huone kaipaisi ja isommalla sisustusbudjetilla valinta olisi ehdottomasti Eero Aarnion Nukkumatti-pöytävalaisin valkoisena. Mutta koska huonejärjestelyt elävät ja on vielä epävarmaa, miten lopullinen huonekalujen sijoittelu menee, on parempi vaihtoehto suunnata vanhaan tuttuun Ikeaan.

Makuuhuone näyttää niin tyhjälle ilman pinnasänkyä, mutta eiköhän tähän uuteen ilmeeseen pian totu. Kamerakin halusi ottaa vain vaaleanpunaisia kuvia, toivottavasti se kertoisi siitä, että muutoskin olisi onnistunut.

Keinutuoli pääsi kunniapaikalle olohuoneeseen ja tuntui kuin taloon olisi muuttanut aivan uusi hupilaite. Keinutuoli on tainnut vähän unohtua lapsilta, mutta nyt uudella paikallaan aiheutti kovan kilpailun siitä, kumpi pääsee keinumaan. Esikoinen saa keinussa niin kovat vauhdit, että keinu nousee edestä ilmaan, joten ihan turvallista oli sijoittaa keinu huoneen nurkkaan. Onpa edes joku pysäyttämässä keinua, jos meno menee oikein hurjaksi!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä yöhulinoihin, toivottavasti pikkumiehen muutto sujuu hyvin!:)

    VastaaPoista