lauantai 25. lokakuuta 2014

Sisustus-ja lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan sisustusbloggaajat ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet yhdessä Sisustus- ja lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa nimisen ryhmän eli POP Blogit. Olen onnekas saatuani liittyä ryhmään mukaan heti alusta alkaen, vaikka välillä tässä taaperokaaoksessa tuntuukin ettei kaivattua aikaa (ja rahaa) suurille sisustusmuutoksille ole. Ryhmän kautta olen itse löytänyt paljon uusia, ihania blogeja seurattavaksi, joissa monessa eletään samaa vaihetta kuin meilläkin. Ja mikä parasta, jos joku bongaa ihanan tuotteen tai superhyvän tarjouksen kivijalkamyymälästä, on sama liike myös minun lähelläni!

Jos sisustus- ja lifestyle on lähellä sydäntä, kannattaa seurata blogejamme joko Facebookissa tai oman blogisivumme kautta, joihin molempiin päivittyvät kaikkien ryhmäläisten postaukset heti tuoreeltaan.

Pidätkö sinä sisustus-ja lifestyleblogia Pohjois-Pohjanmaan alueella ja haluaisit mukaan aktiiviseen yhteisöön, joka järjestää myös tapaamisia? Kiinnostuksesi mukaan liittymisestä ottavat mielellään vastaan ylläpitäjät Johanna ja Jaana osoitteessa popblogit@gmail.com

POP Blogeihin kuuluvat mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti